Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Najaarstrends spotten bij Fuse PR, Dijksman Communicatie & Image PR!

Afgelopen donderdag plande ik weer een fijn dagje pressdays in Amsterdam in! Het werd een drukke en hectische dag, want ik had drie persdagen en twee superleuke events. Vandaag neem ik je mee in een rondje persdagen, en laat ik je wederom mijn persoonlijke favorieten zien. Mijn eerste stop was Fuse PR, die altijd weer superleuke persdagen organiseren, compleet met originele thema’s.

Fuse vertegenwoordigt namen als My Mochila, Repeat Cashmere, Buddha to Buddha, Django Steenbakker, Zalando, Jutka & Riska, Invito en veel meer. Tweede stop was Image PR, dit was mijn eerste bezoekje aan dit bureau. Wat een mooie items! Vooral sieraden, bijvoorbeeld van Ana Dyla, waren ruim vertegenwoordigd. Bij Dijksman Communicatie zagen we veel luxe geuren, mooie lingerie, beautymerken en sportieve fashion. Ook leerden we kennismaken met nieuw boxershorts-merk Adam Amsterdam! Kijk je mee naar mijn favorieten?

2Superleuk dierenprint-shortje van Topshop x Zalando. Bij Fuse PR konden we in een apart ingerichte ruimte een superleuk stedenspel doen! Ik heb helaas niets gewonnen, maar wel veel lol gehad. 3Ik ben helemaal verslaafd aan mooie bloemen en boompjes de laatste tijd! Een beetje stylish office heeft een boom met witte bloemen staan, hier bij Dijksman Communicatie. 4Prachtige midi-rok gespot van Ana Alcazar, moet ik hebben! 5John Masters Organics is een nieuw, organisch beautymerk bij Fuse PR. Ik ben met name helemaal weg van de suikerscrubs! 6We moesten natuurlijk even op de foto met het ondergoedmodel van Adam Amsterdam, een nieuwe lijn met superleuke en vooral betaalbare boxershorts. 7De najaarscollectie van designer Django Steenbakker bevat veel beaded details, zoals deze gorgeous mouw. Erg jammer alleen dat Django weer zoveel bont heeft gebruikt. 8Tussen alle najaarscollecties lagen er ook nog genoeg zomerse items. Deze flamingo-oorbellen van Jutka & Riska moet ik natuurlijk hebben. 9En hier zomerse slippertjes van Havaianas, toch wel hét internationale slippermerk. 10De prachtige lingeriecollectie van Sapph verraste mij, zoveel mooie kleurtjes en materialen. 11Na het musthave ananas-setje uit haar vorige collectie, heeft Marlies Dekkers zichzelf opnieuw overtroffen met dit hebberigmakende candy-setje. 12Prachtige, handgemaakte sieraden met echte natuurstenen van Ana Dyla. Designer Hatice is een kennis van me. 13Mooie oorbellen, ringen en armbanden van Ana Dyla. 14Fratelli Rossetti liet een schitterende schoenencollectie zien vol pailletten en kraaltjes, me like! 15Chrysalis is een betaalbaar sieradenmerk in de stijl van Pandora. Met de persoonlijke bedels geef je een eigen touch aan de sieraden. 16Bij Dijksman Communicatie vind je de mooiste geuren, hier Dolce by Dolce & Gabbana. 17Deze sneakertjes van LA Gear deden mij denken aan het modieuze, girly antwoord op Nikes! 18Bij Fuse PR was het thema ‘Flower Power’, en dat was te zien. Hun showroom was prachtig gedecoreerd met bloemen en hippie-koekjes. 19Na alle PR-drukte was het weer tijd om naar huis te gaan, maar niet zonder de nieuwste Mochila’s gezien te hebben!

Met alle musthaves vers in mijn geheugen kijk ik met veel nieuwe inspiratie terug op de persdagen! Ik zou het superleuk vinden om jouw favorieten te horen, welk merk heeft jou zeker nieuwsgierig gemaakt? Ik wens je een fijne, fashionable zaterdag!

Styled by Romy

5 gedachten over “EVENT REPORT: Najaarstrends spotten bij Fuse PR, Dijksman Communicatie & Image PR!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven