Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Gosh 003 Plus+ Hydratation Primer

p2p3p4p5p6

Gosh is beroemd om haar primercollectie, en Styled by Romy’s nieuwe beauty-gastblogger Laura van Breugel mocht deze week de ‘Primer Plus + Hydration’ voor jullie testen. Door haar zeer brede beautykennis en ruime ervaring op het gebied van haar, gaat Laura ons vanaf vandaag op de hoogte houden van alle nieuwe beautyproducten!

Op de verpakking van de Gosh ‘003 Plus+ Hydratation’ primer zie ik dat de primer sneeuwalgen bevat. Ik hoor je denken.. SNEEUWALGEN?! Ik had precies dezelfde reactie, dus na een kleine zoektocht kwam ik tot de volgende interessante ontdekking: na jarenlang onderzoek zijn Zwitserse wetenschappers er nu in geslaagd de ‘schoonheidsverzorging’ met een werkstof uit de natuur aan te vullen en te activeren. De nieuwe Gosh Primer bevat deze dus. De sneeuwalg groeit op de alpine gletsjervelden onder extreme omstandigheden. Deze sneeuwalg heeft een meervoudige, aangetoonde werking zoals: een sterke anti-age werking, bescherming tegen extreme milieubelastingen zoals ozon of uv-stralen, zeer sterke antioxidatieve werking, beschermt de collagene vezels en verhoogt de elasticiteit. Dit alles om huidveroudering tegen te gaan en het geeft een verzorgend effect op je huid. Tevens helpt het huidcellen te vernieuwen en imperfecties te vervagen. WOW! Door deze wetenschap was ik meteen enthousiast en dat is knap, want ik heb nog nooit een primer gebruikt.

Tijd om de volgende ochtend te beginnen. Belangrijk is een goed gereinigde huid en het te gebruiken voordat je gaat make-uppen. Stiekem dacht een deel van mij dat het een dikke en plakkerige textuur zou zijn, maar ik was onder de indruk van de lichte textuur! Naast dat mijn huid gehydrateerd is, heeft het ook een grote olie-controle. Aan het einde van de dag is mijn T-zone vaak wat glimmend maar dat was nu helemaal niet het geval. Omdat de primer je huid een natuurlijke ‘glow’ geeft, je oneffenheden vervaagt en een uv-filter heeft, kunnen degenen die niet van foundations of poederlagen houden dit ook goed gebruiken, hoe fijn is dat!?

Ik merk dat mijn oneffenheden worden gladgestreken en mijn poriën minder zichtbaar zijn, terwijl ze niet verdwijnen, maar juist worden geminimaliseerd. De reden waarom ik het elke dag gebruik sinds ik het kreeg, is dat deze Gosh primer onder het oog ook helpt om mijn concealer niet te laten korrelen. Helemaal top voor meiden zoals ik, die wel eens na een avond doorwerken opstaan met kringen onder hun ogen. TIP: voor meiden met een vette huid, gebruik de primer zonder eerst je dagcrème op te doen, hierdoor heb je een nog beter resultaat.

De prijs voor deze nieuwe Gosh primer varieert tussen de 16,99 en 19,95. De tube heeft een inhoud van 30 ML, en je hoeft echt maar (zoals op de foto) ongeveer de grootte van een erwt voor het volledige gezicht te gebruiken. Je kan er dus echt een behoorlijke tijd mee doen! Ik ben overtuigd, ga jij het ook proberen?

Deze Gosh primer heb ik gekregen van Simply PR.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Gosh 003 Plus+ Hydratation Primer”"

  1. Wat leuke en knappe beauty-gastblogger ben je Laura! Super geschreven. Ik zal vanaf nu al je posts in de gaten houden.

    En uiteraard de Gosh primer uitproberen. Ik ben benieuwd!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven