Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Denim minded

___________________________________

Blazer & confetti oorbellen: H&M | Gestreepte, lurex top & kettinkjes: My Jewellery | ‘Sacha’ Slim jeans: Timezone | Ceintuur: TopVintage | Crossbody bag: Onbekend (gekocht in boetiek) | Boots met parels: Sacha | Horloge: Rosefield | Armbanden: Divers

Fotografie door Fleur

Toegegeven: ik ben nooit een denim lover geweest. Ik voel me niet zo comfortabel in denim omdat het voor mijn gevoel een te hoog ‘casual’ gehalte heeft. Misschien klinkt het gek, maar voor mij werkt de combi denim en sneakers niet. Ik vind het niet gekleed genoeg en pak liever meteen goed uit met mijn looks. Ook vind ik jeans gewoon helemaal niet lekker zitten en 9 van de 10 keer onflatteus.

Maar, sinds kort heb ik een nieuw merkje ontdekt voor mijn Hollandse heupen :-). Het Duitse Timezone, dat dit jaar 25 jaar bestaat, benaderde me een tijdje geleden voor het eerst: of ik niet een zwart, coated broekje wilde proberen. En dat hun broeken de meest comfortabele zouden zijn. Al sceptisch hees ik me in mijn nieuwe jeans en inderdaad: deze broeken zitten als een tweede huid.

Ik was dan ook maar wat blij toen ik een nieuwe jeans mocht uitkiezen en ging dit keer voor de ‘Slim Sacha’. Omdat ik houd van jeans met een vintage look, besloot ik de pijpen aan de onderkant af te knippen en te rafelen. De wassing, de destroyed details én de enorm comfortabele pasvorm doen het hem voor mij – dit is een lekkere jeans om de hele dag van afspraak naar afspraak in rond te rennen. Natuurlijk kreeg de broek wel een ‘Romy’-sausje. Oftewel: roze en glitters.

Ik koos voor een oversized blazer uit een oude H&M Trend-collectie en een glittertop (huidige collectie) van My Jewellery. De confetti-oorbellen van H&M kende je al en maken van iedere outfit een instant feestje. Boots met parels erbij en klaar! Ik droeg deze look eergisteren naar een uitgebreide high tea met alle andere Hunkemöller Ambassadors.

Na een heer-lij-ke 4-gangen high tea bij Tassenmuseum Hendrikje, compleet met glitter-donuts en red velvet cupcakes, mochten we shoppen in de Hunkemöller Flagship Store aan de Amsterdamse Kalverstraat. Wat een top begin van mijn weekend! Wat zijn jouw plannen voor vandaag; hoe breng jij je zondag door? Ik heb misschien wel een leuke tip voor je: houd mijn Instagram zeker even in de gaten om deze mooie Timezone jeans te winnen!

Shop the Look

In samenwerking met Timezone.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven