Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De little black dress met een twist

______________________________________

Little black dress met kanten kraagje- en mouwtjes: TopVintage | Oorbellen: Vintage via The Wild Babes | Fishnet panty: Hunkemöller | Crossbody bag: Valentino by Mario Valentino | Stud laarsjes: Bronx | Gouden initial ring: The Wild Babes

Dat de Little Black Dress een klassieker is die je áltijd uit de kast kunt trekken is duidelijk. Maar richting de feestdagen vind ik het zelf net even iets spannender om dit toch wel degelijke jurkje wat op te spicen. De beauty die ik hier draag komt van TopVintage – mijn absolute favoriet op het gebied van jurkjes met de perfecte pasvorm. Ideaal aan deze jurk is dat je de kraag en de mouwtjes kunt afnemen wanneer je dat wilt. Zo creëer je steeds weer een nieuwe look!

Omdat dit jurkje vanwege de hoog gesloten hals en de kanten mouwtjes wat sneller braaf kan gaan ogen, heb ik ervoor gekozen om hem te stylen met een fishnet panty, een paar stud laarsjes en een goede smokey eye natuurlijk. Ik zie dit jurkje trouwens ook al helemaal voor me met overknee boots of een stoer motorlaarsje. En richting de feestdagen is het natuurlijk al helemáál een no brainer in je kast.

Met zo’n ‘altijd goed’-jurkje is je outfit natuurlijk in één klap af. Oversized mantel eroverheen en klaar ben je. Ik vind de sfeer van de foto’s trouwens supermooi geworden. Mijn moeder en ik fotografeerden deze look afgelopen zondag in Waalwijk, en het is natuurlijk meteen duidelijk dat de herfst mijn favoriete seizoen is. Wat vind jij van mijn outfit? Hoe zou je dit jurkje zelf dragen?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.