Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Coated jeans & velvet boots

________________________________________________________________

Jumper dress: Vila | Western belt: Stradivarius | Coated denim: Timezone | Faux fur bag: Hunkemöller| Boots: Sacha | Oorbellen: HEMA | Kettinkje: Take What You Need | Horloge: Rosefield | Armbanden: Verschillend

Gisteren sprak ik gezellig in Utrecht af met mijn vriendinnetje Gita en het leek me leuk om jullie te laten zien wat ik aan had. We besloten om heerlijk te gaan ontbijten bij Yoghurt Barn en om daarna nog even wat winkeltjes te kijken en onze favoriete bloemen te kopen. Terwijl we langs de grachten liepen kwamen we dit schattige hotel tegen met een pastelblauwe deur. Daar moest ik natuurlijk even stoppen!

Ik droeg een comfortabele, donkergrijze jumper dress met daaromheen een western riem. Momenteel zien we enorm veel taille-riemen en ik kan daarin niet achterblijven, het is namelijk een makkelijke en snelle manier om je taille te accentueren. Korte tijd geleden kreeg ik deze Timezone broek binnen en ik ben hier enorm tevreden over. Ik ben echt geen denim meisje en draag het liefst elke dag jurkjes en rokken, maar het merk beloofde me dat deze broek ‘ongekend comfortabel’ zou zijn.

Nou, daar is geen woord over gelogen. Deze zwarte jeans heeft een coated laagje waardoor het net een leren broekje lijkt. Door de hogere taille en knoopsluiting zit de broek erg lekker. Het fijne aan de ‘Kairina’ broek is dat hij een rechte pijp heeft en dat hij enorm flexibel is. Hij beweegt mee met elke beweging die je maakt en je voelt hem niet zitten wanneer je hem draagt. Dat is dan ook de reden dat ik hem momenteel meerdere keren per week uit de kast trek.

Onder mijn nieuwe liefde draag ik fluwelen laarsjes van Sacha en ik heb mijn nieuwe faux fur tas van Hunkemöller om. Wisten jullie dat je bij Hunkemöller echt super stijlvolle tasjes kunt vinden? Ik in ieder geval nog niet! Ik ben benieuwd: waar let jij op bij het kopen van een broek? Wat is jouw favoriete broekenmerk?

Shop the Look

In samenwerking met Timezone.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven