Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

4 Years anniversary

Vandaag is het de dag dat mijn blog én dus ook mijn onderneming precies 4 jaar bestaat. Officieel ben ik natuurlijk al véél langer met mijn grote passie bezig, maar 13 augustus 2013 is de dag dat ik mijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel. Officiëler dan dat kan niet! Wat begon met slechts een telefoon als camera, minimale Photoshop-skills en totáál nog geen idee waar ik heen wilde, sta ik nu totaal ergens anders.

Dan doel ik niet alleen op mijn bedrijf natuurlijk, maar ook op mijzelf als persoon. Ik heb mezelf in de afgelopen 4 jaar zien groeien van onprofessionele blogger naar iemand die het volgens mij toch best wel goed doet. Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik in 2013 begon als personal shopper – hiermee schreef ik mezelf ook in bij de KVK. Ik zou gaan personal shoppen voor zakelijke- en persoonlijke garderobes, zou styling cursussen gaan geven, zou garderobes gaan updaten.. dat lukte.

[show_shopthepost_widget id=”2780848″]

In mijn omgeving was er direct vraag naar mijn diensten en vanuit mijn styling-achtergrond- en stages kon ik gelukkig aan het werk. Ik startte voor de lol een Instagram– en Facebook account waar ik mijn dagelijkse bezigheden op deelde met jullie. Ik leerde steeds meer mensen uit het wereldje kennen en er kwamen bedrijven naar me toe met samenwerking-aanvragen. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen. Steeds meer verdween het personal shoppen naar de achtergrond.

Hoewel ik enorm blij word van het stylen van klanten is de online wereld de plek waar mijn echte passie ligt. Ik vind het geweldig om op pad te gaan met collega-bloggers om mooie foto’s te schieten. Bijna dagelijks lig ik weer in een deuk met Fleur, Mira of een andere bevriende blogger om wat we allemaal voor Het Perfecte Plaatje over hebben: bijna in de Amsterdamse gracht vallen omdat je per sé met een oldtimer op de foto wilt die langs het water geparkeerd staat.

Enórme ballonnen meesjouwen naar een Utrechts café-restaurant omdat je birthday-shots wilt maken. Je bestelde eten een kwartier lang perfect rangschikken voor dé flatlay en pas daarna gaan eten. Mijn leven wordt er in ieder geval wel heel gezellig van :-). Eindelijk heb ik mijn stijl helemaal gevonden en een eigen online identiteit ontwikkeld.

Mijn Instagram-feed klopt helemaal met mijn smaak en persoon en op mijn blog deel ik dagelijks mijn outfits maar ook leuke shoptips, nieuwe trends, hotspots en beauty favorieten. Mijn blog is een plek geworden waar je dagelijks kunt meekijken in mijn wereld. Hoe organiseer ik een feestje met vriendinnen? Welke beauty producten gebruik ik momenteel? Wat zijn mijn favoriete interieur items? Waar kun je me vinden als ik ontbijt of lunch in een bepaalde stad?

En nog het meest van alles: wat heb ik aan? Door de jaren heel heb ik een duidelijke smaak en vooral een duidelijke stempel ontwikkeld die ik op al mijn foto’s en outfits zet. Vandaag de dag kan ik terugkijken op enorm leerzame jaren. Natuurlijk vind ik mijn foto’s uit de begintijd van mijn bedrijf niet altijd even mooi. Maar ach, ik ben een mens. Iedereen leert en ontwikkelt zichzelf. En volgens mij is het veel belangrijker om vooruit te blijven kijken.

Wat heb ik de afgelopen jaren enorm veel leuke, gepassioneerde mensen ontmoet. Ik heb een hechte kring mensen om me heen verzameld die me motiveren en aansporen om mijn dromen na te jagen, en andersom. De plekken en steden waar ik kom door en dankzij mijn blog zijn geweldig. Ik kom bij waanzinnige events en tot mijn rijtje samenwerkingen mag ik merken als Etos, Marlies Dekkers, The Body Shop, TopVintage, Sacha, Brandfield en Salon B rekenen. Ik bedoel maar! Dat is toch iets om ongelooflijk trots op te zijn?

Bij zo’n bijzondere dag hoort natuurlijk een bijzondere look. Of nou ja, voor mij is elke dag een reden om lekker uit te pakken met mijn outfits. Ik vier vandaag het leven in mijn nieuwe TopVintage 50’s polkadot jurk. Een jurk gemaakt voor mij: getailleerd, wijd uitlopend, romantisch, stijlvol, vrouwelijk.. ik kan nog honderd andere benamingen voor deze jurk bedenken.

Wat ik zo heerlijk vind aan shoppen bij TopVintage is het feit dat je even lekker kunt wegdromen naar vroeger, naar oude glamour. Ik houd daarvan. Maar dan wél met een nieuw, hedendaags sausje. Onder dit soort romantische jurken draag ik het liefst lekker grove bikerboots of zoals vandaag studded laarsjes voor het contrast. Ik ga nog even lekker genieten van vandaag en wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun en support van de afgelopen jaren. Bezoek vooral mijn Facebookpagina voor een goodiebag give-away!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”368699″]

Fotografie door Nathalie / In samenwerking met TopVintage.

Styled by Romy

2 gedachten over “4 Years anniversary

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven