Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Create your own wellness met Nordik Sense

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op alles dat uit Scandinavië komt. Ik hou van de mooie, Scandinavische modemerken en ook op beautygebied kunnen ze er daar wat van! Het leuke is dat je voor beautymerk Nordik Sense niet helemaal naar Noorwegen toe hoeft te gaan. Deze zeer betaalbare producten zijn namelijk gewoon te koop bij Albert Heijn! Hiermee haal je in een handomdraai de Scandinavische beautyrituelen naar jouw badkamer.

Met Nordik Sense creëer je je eigen home spa. Het nieuwe bodycare merk speelt graag in op je zintuigen om je het ultieme ontspanningsmoment te bieden. We zijn natuurlijk allemaal druk, druk, druk en de feestdagen staan voor de deur – tijd om jezelf terug te trekken in de badkamer en ultiem tot rust te komen. Met de verschillende Nordik Sense bodyproducten laad jij jezelf weer helemaal op.

Nordik Sense biedt drie verschillende productlijnen: Warming, Cooling en Relaxing. Hiermee maak je van iets simpels en dagelijks als een douchebeurt toch een bijzonder moment. Ik vind het altijd heerlijk om in het najaar net even wat meer aandacht aan mijn doucheritueel te besteden. Toegegeven: ik zie soms op tegen het douchen vanwege de kou en vermoeidheid die ik soms aan het eind van de dag kan ervaren.

Toch kan een douche je juist een energie- of ontspanningsmoment geven. De producten zijn geïnspireerd op een eeuwenoude, Noorse kuurtraditie, waarbij cycli van fijne warme en koude belevingen worden opgevolgd door een moment van ultieme rust. Klinkt een beetje als een sauna dus! In de collectie zitten shower gels, shower oils, shower scrubs en bodylotions.

Leuk is dat iedere productlijn zijn eigen geur heeft gekregen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen een complete productlijn te kopen, maar je kunt juist ook mixen en matchen, wat ik heb gedaan. Zo ervaar je bij elke productlijn weer een andere prikkeling.

Warming range
Ik ontving de Warming bodylotion- en shower oil. Deze productlijn zorgt voor een ‘volledig verwarmende sensatie’, aldus Nordik Sense zelf. De Warming producten hebben een weldadige, ietwat kruidige geur die een beetje oriëntaals ruikt. Ik vind de shower oil echt ontzettend prettig; onder de douche verandert de kleur naar iets lichter geel en heb je maar weinig nodig voor een goede reiniging van de huid.

De olie is lekker vol van structuur en spoelt makkelijk af. Mijn huid wordt meteen onder de douche lekker gehydrateerd. Jammer genoeg merk ik bij de shower oil niet meteen onder de douche dat mijn huid opwarmt. Dit komt pas later, wanneer ik de bodylotion aanbreng. Deze milk mag je best royaal aanbrengen, hij trekt lekker snel in en smeert makkelijk uit.

De bodylotion geeft je huid een heerlijk warm gevoel; je voelt echt dat de huid wordt opgewarmd. Heel apart! Ik heb dit nog nooit in een body-product gehad. Ik gebruik de bodylotion het liefste net voordat ik ga slapen, omdat mijn huid er lekker door ontspant en lekker bijkomt van een drukke dag.

Cooling range
De Cooling range heeft weer een wat prikkelende geur; een geur waarvan je meteen energie krijgt. Ik kreeg de Cooling shower gel en ik vind deze lekker fris en verkwikkend, alhoewel mijn voorkeur wel meer uitgaat naar de Warming shower oil. Deze biedt net even wat meer ontspanning, vind ik. Maar als je bijvoorbeeld regelmatig sport dan is deze Cooling shower gel echt perfect.

Hij is namelijk perfect om de spieren en huid lekker af te koelen na een work-out. Of om je daarvoor wat meer energie te geven, natuurlijk.

Relaxing range
Ik probeerde de shower scrub uit de Relaxing productlijn en ik ben hier heel tevreden over. Er zit Kamille in deze scrub, dit zorgt ervoor dat je meteen heerlijk ontspant. De scrub heeft een grove maar kleine korrel, en is daardoor perfect om de huid op een snelle manier te ontdoen van dode huidcellen. Maar natuurlijk ook om jezelf er een fijne massage mee te geven. Gebruik de scrub trouwens alleen op je lichaam, hij is echt te grof voor het gezicht.

Wat ik erg fijn vind aan de producten van Nordik Sense is dat mijn drogere winterhuidje er zichtbaar van opknapt. Met name op mijn bovenarmen- en onderbenen heb ik echt hele droge, rode en zelfs schilferige plekjes zitten en deze worden dus echt minder wanneer ik de producten gebruik. Ik kan er niet veel over vinden, maar ik denk dat dit dus hele natuurlijke producten zijn met weinig tot geen chemische toevoegingen.

Prijzen
• Shower gel – €3,99
• Shower scrub – €4,99
• Shower oil – €5,99
• Bodylotion – €4,99

Zoals ik eerder aangaf zijn de Nordik Sense producten exlusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Ze zijn lekker betaalbaar waardoor ze volgens mij de perfecte cadeaus voor de feestdagen zijn! Ook voor mannen trouwens, want voor de vriendjes, vaders of broers vind ik met name de Cooling lijn erg geschikt. Ga jij Nordik Sense proberen? Welke range lijkt jou het fijnste?

De producten in deze post zijn toegestuurd.

Styled by Romy

3 gedachten over “Create your own wellness met Nordik Sense

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven