Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WINACTIE: Win Zatthu Jewelry oorbellen T.W.V. € 44,95!

Jullie weten inmiddels wel; wie Romy zegt, zegt ook sieraden. En dan vooral oorbellen. Ik maak maar al te graag een statement met mijn oorbellen, ze mogen groot, groter, grootst. Ik heb bij iedere outfit wel een matching paar, en ik schaam me een beetje om te zeggen dat ik een heuse kast speciaal voor mijn sieraden heb. Vandaag mag ik jullie dan ook blij maken met een supergave give-away, ik geef namelijk dit práchtige paar oorbellen van Zatthu Jewelry weg aan een gelukkige lezer(es).

Eerst even over Zatthu Jewelry. Je vindt hier prachtige sieraden die echt helemaal mijn stijl zijn. Opvallend, kleurrijk, uniek en stijlvol; iedereen kan slagen bij Zatthu Jewelry. Tweemaal per jaar ontwerpt Zatthu Jewelry een zomer- en wintercollectie in zeer beperkte oplage. Je hebt dus echt een exclusief item in handen. Hun ontwerp-inspiratie komt van letterlijk over de hele wereld, en ook de prachtige materialen waarvan de sieraden gemaakt zijn komen uit bijvoorbeeld Afrika, Indonesië en Venetië. Alle sieraden zijn nikkelvrij, en zijn bewerkt met schitterende materialen zoals Swarovski uit Oostenrijk!

De filosofie van ontwerpster Maureen luidt ‘Elke vrouw moet zich mooi voelen, wanneer zij een sieraad van Zatthu draagt’. Door mee te doen aan deze TOP winactie kun jij je wellicht net zo fabulous voelen. Het paar goldplated oorbellen dat ik mag weggeven heeft een waarde van € 44,95. Ze zijn 6 cm lang, en zijn voorzien van Tsjechische glaskralen en Swarovski-kristallen. Dit is wat je moet doen om kans te maken:

<3 Like Zatthu Jewelry én Styled by Romy op Facebook, heb je geen Facebook? Volg dan de stap hieronder
<3 Laat hieronder een leuke comment achter waarom jij deze oorbellen wilt winnen, of hoe je ze zou stylen
<3 Extra kans maak je door @ZatthuJewelry én @StyledbyRomy op Instagram te volgen!

De lucky winnares wordt aanstaande vrijdag 22 mei bekendgemaakt via de mail, laat dus je mailadres achter in je comment. Een hele fijne vrijdag en good luck!

Styled by Romy

16 gedachten over “WINACTIE: Win Zatthu Jewelry oorbellen T.W.V. € 44,95!

 1. Prachtige set, die zou ik combineren met mijn zeeblauwe cocktailjurkje en een lange blauw-groene ketting die ik al heb.
  Ik volg je op Facebook en nu Zatthu jewelry ook.

 2. Ik kan niet genoeg oorbellen hebben!! Bij elk outfit een leuk ander setje oorbellen! Zo zie je er elke dag, van top tot teen fashionable uit!
  Deze mooie oorbellen, combineer ik graag met mijn stoere lerenjasje en een spijkerbroek met boots eronder. Fingers Crossed!

 3. Fantastische oorbellen!
  Ik zou ze combineren bij mijn witte (geperforeerde) jurkje en espadrilles met hak voor een Boho chic look. Zou prachtig zijn voor de bruiloft waarbij ik 31 mei te gast ben! Hopelijk wordt ik blij gemaakt met deze eyecatchers 🙂 <3

  cnijhuis@outlook.com
  (heb aan alle voorwaarden van de winactie voldaan)

 4. Ik ben gek op oorbellen en zeker als ze ook nog zo mooi zijn als deze.
  De kleur staat prachtig bij jeans denk ik en een leuke top en ik heb een flaphoed gekocht voor het voorjaar en de zomer.Lijkt me een mooie combinatie.

 5. Hoi2…vergeten comment te plaatsen…gek op oorbellen en deze zijn gewoon prachtig… <3, like & share…

 6. Ja, leuk!
  Ik zou dit prachtig paar graag willen winnen omdat ik nogal wat bruiloften heb, naar diverse zomerse feesten ga etc. dus zouden ze schitterend bij mijn party outfits passen 😉
  Natuurlijk share ik dit graag op diverse soc.med.k..
  Mijn em heb ik vermeld in de speciale balk hiervoor.

  Ik like beidde fb pagina’s: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Volg jullie al op instagram: @chucky1012

  Ook op twitter: @chucky1012

  Xoxo

  1. Dus bij een mijn lange suprtrash dress met split en witte leren bewerkte jack met driekwartsmouwen en higheels. De oorbellen geven een finishing touch…..

 7. Leuk!

  Ik zou deze oorbellen als volgt stylen:
  Een oorbel van Zatthu in mijn rechteroor en aan de linkerkant een simpel brons kleurig knopje. Een zwart jurkje (simpel), leuk suède fringe giletje en daaronder teven suède laarsjes met fringes. Mijn haar zou ik in een rommelige knot doen, zodat de oorbel een echt statement sieraad is. I <3 oorbellen!

 8. Hallo Romy , je maakt me een beetje jaloers hoor , ik heb nog plaats genoeg voor oorbellen zeker voor zulke mooie , ik heb zeker kleding waar ze perfect bij passen , ik vind ze dan ook prachtig net zoals jij echt mijn ding! Ik waag graag een kansje en ga natuurlijk deze geweldig leuke lieve actie van je delen !! Zovast een heel mooi weekend gewenst!xx

 9. Ik draag eigenlijk weinig sieraden, maar oorbellen vind ik wel belangrijk. Deze exemplaren vind ik heel erg mooi. Qua styling zie ik vele mogelijkheden.

 10. Oeeehh die zou ik super graag willen winnen gewoon omdat ze prachtig zijn en ik van oorbellen houd!!! ♡_♡ En daarnaast omdat ze bijzonder goed bij mijn naam passen, ik heet Jade en dat bovenste knopje lijkt wel op een Jade edelsteen! We would be a great match… X

 11. Wow, supergaaf! Ik zou deze oorbellen combineren met een zomerse outfit! Het zou mooi staan bij een witte peplum top, een jeans, pumps en een handtas. Deze stijlvolle oorbellen laten de basic outfit helemaal stralen. Maar het staat ook leuk bij een charmante playsuit met daaronder leren sandalen. Ik zou dan een beachy hair waves look maken, of een nonchalante vissengraatvlecht. 🙂

 12. Wauww wat een beauty’s! Deze zou ik combineren met een leuke zomerse outfit. Spijkershort met subtiele gaten en een goede witte basic erop met laag uitgesneden hals waardoor de oorbellen mooi tot zijn recht komen!
  I love it!

 13. hmmm ik dacht dat ik al mee had gedaan, voor deze geweldige oorbellen
  ik hou er wel van dat oorbellen iets exotisch uitstralen, ik zou deze oorbellen dragen met mijn mooie lange jurk. haren naar achter (los opgestoken) zodat je goed de oorbellen kunt bewonderen
  of haren helemaal strak naar achteren. witte lange bloes met opgerolde mouwen en leuke espadrilles eronder.
  Ze zijn zo goed te combineren
  waaaaaaaaahhhhhhhhhhhh te veel combinaties
  Afijn je begrijpt wel dat ik ze met veel plezier zal dragen <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven