Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WINACTIE: Win 2 goedgevulde Batiste-pakketjes met #MyBatiste! *GESLOTEN*

23456

Je kent het wel: je hebt je haar pasgeleden nog gewassen en wilt een nieuwe wasbeurt nog even uitstellen, of er mist gewoon wat volume en ‘oompf’ in je haar. Daar komt Batiste om de hoek kijken, want dit is mijn absolute favoriet op het gebied van droogshampoo. Tegenwoordig gebruiken we dit product allang niet meer voor het opfrissen van vettig haar, maar dus ook voor meer textuur en een nonchalante out of bed-look met meer volume. Onlangs lanceerde Batiste haar Instagram-account en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom mag ik van het haarmerk 2 zeer goedgevulde pakketjes met haarproducten weggeven! De inhoud van deze pakketjes is nog een verrassing, maar ik kan je vertellen dat ze bestaan uit meerdere producten.

Wat moet je doen om één van de 2 goedgevulde Batiste-pakketjes te winnen?
<3 Like Batiste én Styled by Romy op Facebook
<3 Volg @BatisteNL en @StyledbyRomy op Instagram
<3 Laat hieronder een leuke comment achter waarom jij wilt winnen – je mag óók meedoen voor iemand anders! Vertel ons bijvoorbeeld wanneer Batiste jóuw redder in nood is, wanneer jij Batiste het liefst gebruikt óf wat jouw favoriete Batiste-product is en waarom
<3 Extra kans maken? Deel dan de bijbehorende Batiste-afbeelding op mijn Instagram en gebruik hierbij #MyBatiste.

De 2 gelukkige winnaressen worden aanstaande maandag 30 mei bekendgemaakt via de mail, laat dus je mailadres achter in je comment. Een hele fijne maandag en good luck!

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Batiste.

Styled by Romy

14 gedachten over “WINACTIE: Win 2 goedgevulde Batiste-pakketjes met #MyBatiste! *GESLOTEN*

 1. Ik doe graag mee en heb alle stapjes gevolgd (@devosevelien is mijn instagram). Batiste heeft me al vaak uit de nood geholpen op drukke ochtenden. Soms ziet mijn haar er ‘s ochtends ineens vet uit terwijl het de avond ervoor nog niet aan wassen toe was. Dan is zo’n busje handig om toch in stijl je trein te halen.

 2. Ik zorg dat ik altijd een fles Batiste droogshampoo in huis heb, het is namelijk mijn favoriete merk! Een hele voorraad winnen zou me dan ook heel wat bezoekjes aan de Kruidvat besparen 🙂

 3. Leuk ik doe graag mee! Ik ken Batiste Droogshampoo via de flair. Toen ik daar een fotoshoot voor had gebruikte de visagiste droogshampoo van jullie merk. Ik was toen al verrast door de werking en de lekkere geur. Daarna heb ik met twee mini’s uit kunnen testen hoe jullie merk is en ik moet zeggen ik ben zwaar onder de indruk. Niet alleen is de werking goed maar het ruikt zo lekker. Ik was mijn haar nog maar 1 keer in de week, merk dat dit beter voor mijn haar is en het is daardoor stukken voller geworden, maar daardoor gebruik ik wel vaker droogshampoo tussendoor. Zo stond ik van het weekend ook op LINDA.festivalen was blij dat ik mijn batiste mini bij me had! ‪#‎mybatiste‬

 4. Jaaaa leuk! Ik kan niet meer zonder droog shampoo. Ik sport veel en dan wil ik niet elke keer mijn haren wassen.
  Ook ga ik over 4 weekjes op vakantie naar Thailand. Ik weet nu al dat deze droogshampoo’s dan zowiezo in mijn koffer zitten.
  Ik ga duimen 🙂

 5. wat leuk!
  Ik heb het eerlijk gezegd nooit gebruikt of gekocht.
  Dus laat me verrassen 🙂

  Groetjes Amanda

 6. Ik heb pas een bus gekocht en ben verliefd! Vond ze zo duur maar nu wil ik niet meer zonder
  Heb super lang haar dus wassen kost zoveel tijd, batiste is dan ideaal!
  Ook met alle festivals die er aan komen whihaa

 7. Ik doe mee!
  De producten zijn echte toppers! Ik heb de twee mini’s en weet je ? Ze werken super! Ik hou mijn haar langer vers en ze ruiken heerlijk! Zou het leuk vinden om mijn collectie mee aan te vullen. ☺?

 8. Wow, een winactie van Batiste! Ik doe zeker mee, sinds het krijgen van een minispray helemaal verkocht! Ben nooit zo’n geluksvogel met dit soort acties maar ga duimen dat ik het pakket win! Als motorrijder is het heerlijk na het afzetten van je helm op een terras oid even de spray door je haren te doen en er fabulous uit te zien, altijd neem ik mijn spray mee als ik kilometers maak op 2 wielen! Keep my fingers crossed!

 9. Graag voor mijn vriendin zodat ik ook eens tijd voor de spiegel heb in de ochtend! Zal een hoop schelen als ze een yearsupply droogshampoo’s heeft haha. Nee zonder gekheid.. ze heeft het verdiend, ze heeft me zo goed geholpen en is een rots in mijn branding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven