Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Hunkemöller zomer 2017

Hunkemöller – het is mijn favoriete winkel als het gaat om het snel slagen voor een bikini of badpak. Ik vind de service er altijd fijn, de collecties zijn erg uitgebreid en daardoor slaag ik er altijd. Ook voor deze zomer, want hoewel ik al eerder een bikini uit de Anna Nooshin-collectie had gescoord, besloot ik er toch weer een kijkje te gaan nemen. Van Hunkemöller mocht ik namelijk een keuze maken uit hun huidige zomer-assortiment en dat was zo makkelijk nog niet.

Momenteel hangt de Doutzen stories-collectie namelijk in de filialen en ik ben helemaal verliefd. Dit is de eerste eigen swimwear-collectie van Doutzen Kroes en die bestaat uit stijlvolle bikini’s-, badpakken én strandmode! Ook vind je er geweldige bohemian accessoires om het plaatje compleet te maken. Uiteindelijk koos ik voor deze mooie bikini in azuurblauw met roze en roestkleurige details. Om mijn strandlook te completeren ging ik ook nog voor deze prachtige, gouden sandaaltjes met tassels en schelpjes.

Tijdens het rondkijken viel het mij op dat het badpak weer helemaal terug is – iets waar je al eerder over hebt kunnen lezen op mijn blog. Het badpak heeft geheel onterecht een wat oubollig imago en daar moeten we vanaf! Je kunt het badpak namelijk geweldig dragen als top naar bijvoorbeeld een festival of hip strandfeestje. Draag er een short over of een rokje en klaar ben je. Tip: kies een badpak met een mooi decolleté en een verstevigde stof op de buik voor het mooiste silhouet.

Naast het badpak zien we ook weer veel high waist bikini’s. Ook dit vind ik een geweldige modetrend omdat meiden met curves er ook goed mee uit de voeten kunnen! Zo’n high waist bikinibroekje accentueert je mooie zandloper-figuur en corrigeert eventuele lovehandles of een buikje. Je smalle taille wordt erdoor geaccentueerd. Je vindt een prachtige, crème-kleur high waist bikini in de Doutzen stories-lijn, maar ook in de reguliere Hunkemöller-collectie zit genoeg moois.

Let er bij het kopen van een bikini of badpak goed op of de maat correct is. Je kunt beter een maatje groter kopen bij sommige broekjes omdat deze af en toe nog wel eens kunnen gaan knellen. Kijk ook naar de kleur en de pasvorm – past dit bij je huidskleur maar ook bij je figuur? Het badpak is gelukkig zo’n item dat bij elk figuur kan worden gedragen. Maak er een echt fashion item van en koop hem in een knallende kleur, met een opvallende quote erop of met een zomerse print. Draag jij het badpak en de high waist bikini al?

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Hunkemöller.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven