Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Bondi Sands tanning producten

Vandaag stel ik jullie voor aan mijn absolute favoriet op het gebied van zelfbruiners: Bondi Sands. Ik ben van mezelf nogal een Sneeuwwitje en dan kun je er natuurlijk voor kiezen om urenlang te bakken in de zon of onder de zonnebank, maar we weten allemaal hoe slecht dat is. Een spray tan is dan een veel beter alternatief. Anno 2018 zijn zelfbruiners allang niet meer oranje of vlekkerig, en kan iedereen ermee uit de voeten. Ja, ook jij!

Hoewel ik een lichte huid heb, heb ik wel een gelige ondertoon. Dit komt door mijn Mediterraanse roots. Het is heel moeilijk om dan een goede zelfbruiner te vinden die niet oranje uitslaat. Bondi Sands is hierin uniek omdat hun producten een blauwe ondertoon hebben – je wordt hierdoor natuurlijk bruin. Dankzij de producten van Bondi Sands heb jij het gehele jaar door een glow alsof je net een vakantie naar de zon hebt gehad!

Internationaal gooit het merk al jarenlang hoge ogen. Het is het best verkopende tanning merk in de UK en Australië namelijk. En sinds april dit jaar koop je het lekker easy bij Etos! Goed om te weten: het toonaangevende merk is fel tegen dierproeven; al haar producten zijn cruelty free. Met Bondi Sands haal je zeer hoge kwaliteit salonproducten in huis. Pluspunt: de producten hebben een heerlijke kokosgeur en je ziet binnen een uur al resultaat.

Self Tanning Foam
Dit Foam is er in twee varianten: Light/Medium en Dark. Wanneer je een zelfbruiner-leek bent of gewoon een heel subtiele gloed wilt gebruik je Light/Medium. Als je klaar bent voor de volgende stap kun je dan overschakelen naar Dark. Ikzelf heb natuurlijk een vrij lichte huid, maar sinds kort weer donkerbruin haar. Ik vind het dan mooier om de Dark-variant te gebruiken; dit kleurt mooier bij mijn lichte ogen en donkere haar.

Op de foto’s hierboven draag ik de Light variant.

Het maakt niet uit of je een enorm lichte huid hebt, want de producten van Bondi Sands ogen nooit onnatuurlijk. Voordat ik dit pakketje ontving, gebruikte ik de Light/Medium mousse al heel lang, maar wilde ik gewoon nét even wat extra’s. En dan is Dark dus perfect. Je ziet hem net even wat beter, hij is wat dieper en rijker van kleur en je huid ziet er prachtig gebronst uit.

Makkelijk aan dit Foam is dat het van zichzelf al een bruine kleur heeft – zo zie je precies waar je al geweest bent. Ik heb met het Foam ook nóóit vlekken. Ik gebruik meestal een pompje of drie voor mijn armen en benen en het restant breng ik dan aan op decolleté en gezicht. Tip: de zelfbruiner op mijn gezicht smeer ik extra goed uit met een grote bronzer kwast. Dit doe ik ook op enkels, knieën, decolleté, hals en de ellebogen.

Ik breng het Foam meestal ‘s avonds aan, laat het ‘s nachts in bed intrekken en spoel het ‘s morgens weer af. Het ligt er maar net aan hoe diep je je tan wilt hebben. Het vlekt wel iets aan je lakens, maar echt minimaal. Je wast het er makkelijk weer af. Mijn bruine kleur blijft vaak een dag of drie à vier mooi zitten, maar ik werk hem tussendoor lekker bij. Op mijn gezicht gaat hij er iets sneller vanaf, meestal na twee dagen.

Het Dark Foam meteen een dag na het aanbrengen | drie dagen later | mijn arm met het Light Foam, mijn arm met het Dark Foam en mijn been naturel, mijn been met het Dark Foam.

Ik ben zeer enthousiast over het Foam omdat dit het enige product is waarmee ik enorm snel een ontzettend natuurlijke, bruine gloed krijg. Ik gebruik het dan ook graag om er bijvoorbeeld voor een (lingerie)shoot nét even wat gebronster uit te zien. De kokosgeur is heerlijk en ik heb nooit rare strepen- of vlekken op mijn huid – winner! Wat ik persoonlijk ook enorm fijn vind: de Self Tanning Foam fadet na een paar dagen heel gelijkmatig weg.

Tip: breng het Tanning Foam niet in ronddraaiende bewegingen aan, maar in verticale op-en-neer bewegingen. Zo voorkom je veel sneller dat een product vlekt. Op je decolleté zijn ronddraaiende bewegingen wél weer prima. Nog een tipje: het Foam droogt al vrij snel, maar met een föhn versnel je dit proces net even wat meer.

Everyday Gradually Tanning Milk
Ben jij een beginner op het gebied van zelfbruiners, of ben je op zoek naar een mega subtiel product die je huid een zachte glow geeft? Dan is dit jouw product. Je brengt de Milk aan als een voedende bodylotion, laat hem drogen en je bent klaar. Supersnel dus! De Milk biedt ook nog eens vierentwintig uur lang hydratatie door een combinatie van antioxidanten, vitamine E en Aloë Vera. Door de toevoeging van cacaoboter ruikt het in jouw badkamer altijd heerlijk zomers.

Zelf geef ik de voorkeur aan het Foam hierboven – dit vind ik een fijnere textuur om mee te werken. Ik vind dat je met een Tanning Foam veel minder snel vlekken en foutjes krijgt. De Milk is namelijk wit van kleur, en dan zie je eventuele vlekken toch minder snel. Toch is de Everyday Gradually Tanning Milk een prima oplossing voor als je weinig tijd hebt en elke dag een klein beetje aan je tan wilt werken.

Self Tan Eraser
Dit is toch wel een revolutionair product! Ik stond bij vlekken altijd te boenen met nagellak-remover (heel slecht!), maar dit is toch een betere oplossing. De Self Tan Eraser van Bondi Sands bevat geen schadelijke ingrediënten of hardnekkige scrub. De unieke, reinigende formule hydrateert de huid en zorgt voor een zijdezacht gevoel. Je brengt de Self Tan Eraser aan op een tan van echt wel drie dagen oud en op een droge huid.

Breng in ruime hoeveelheid aan op de huid en masseer in. Laat tenminste vijf minuten inwerken en was je kleurtje er weer af met lauwwarm water en een vochtige doek. Perfect om weer een schoon canvas te creëren voor een nieuwe laag zelfbruiner.

Reusable Self-Tan Application Mitt
Deze handschoen van hoge kwaliteit voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een streepvrij resultaat. Ik vind dit echt de fijnste tanning mitt die er is, want hij is lekker compact en glijdt enorm snel en makkelijk over de huid. Je houdt je handen hier lekker mee schoon en kunt hem keer op keer gebruiken door hem steeds te wassen met warm water.

Prijzen & Verkrijgbaarheid
• Self Tanning Foam | 200 ml – € 19,95
• Everyday Gradually Tanning Milk | 375 ml – € 16,99
• Self Tan Eraser | 200 ml – € 19,95
• Reusable Self-Tan Application Mitt | € 5,99

De producten van Bondi Sands komen allemaal in lekker grote flacons – je hoeft er dus beslist niet zuinig mee om te gaan. Zoals eerder genoemd vind je ze lekker dichtbij bij Etos. Ik hoop natuurlijk dat er snel nog meer producten worden toegevoegd aan het assortiment! Gebruik jij wel eens een zelfbruiner? Ben je al bekend met de producten van Bondi Sands?

De producten in deze Review zijn toegestuurd door een merk of bedrijf.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven