Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Summer date

Pixie Market off shoulder jurk / Elina Linardaki pom pon-sandalen / Mar Y Sol strandtas / Forever 21 pendant ketting / Dior ‘So Real L’-sunglasses / MY BOB panama hoed / Accessorize enkelbandje / Hourglass Ambient® Lighting Bronzer / Hawaiian Tropic zonnebrand / NARS nagellak

Ik weet niet wát het de laatste tijd is, maar ik shop me momenteel zo ongeveer suf en kan niet stoppen met het toevoegen van nieuwe items aan mijn Summer-wishlist. Het heeft waarschijnlijk te maken met de trends van dit moment; ik vind ze namelijk allemaal leuk. Patches, de off shoulder-trend, pom pon-sandalen…I like it all! Liefst nog in combinatie met elkaar. Daarnaast ben ik momenteel helemaal terug in mijn bohemian-stijltje dat ik ‘s zomers zo graag draag. Kom maar door met die hippie tunieken, panama hoeden, enkel- en hoofdbandjes, bewerkte sandaaltjes en franjes! Om het weekend stijlvol én zomers in te luiden shopte ik een Summer date-look voor je. Deze outfit zou ik zó uit de kast willen trekken voor een romantische zomerdate met mijn vriend.

Naar het perfecte off shoulder-jurkje ben ik nog op zoek, maar deze van Pixie Market is helemaal wishlist-proof. Ik zou zo’n jurkje dan combineren met handgemaakte pom pon-sandalen, waar ik een paar dagen geleden al een post aan wijdde. De sandalen van het Griekse merkje Elina Linardaki zijn momenteel (zo goed als) uitverkocht, maar webshops als ASOS- en Stylebop hebben hele mooie alternatieven. Mijn zomerse outfitje zou ik verder afmaken met een mooie panama hoed mét schelpjes en een fijne strandtas waar al mijn beach essentials in passen. Vind jij deze look ook zo geschikt voor een romantische zomerdate? Wat zou je zelf dragen? Klik op de +-icoontjes hieronder om de look meteen te shoppen, and enjoy your weekend!

[show_ms_widget id=”35595859″ image_id=”41442887″ width=”670″ height=”456″]

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1681567″]

Styled by Romy

2 gedachten over “INSPIRATIEPOST: Summer date

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven