Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: The Body Shop matte Lip Liquids in ‘Mauritius Dahlia’ & ‘Tapei Orchid’

Schreef ik een paar dagen geleden al over de nieuwe, matte lipsticks van The Body Shop, vandaag staat deze review in het teken van hun óók nieuwe, matte Lip Liquids. In de nieuwe productlijn zitten wel 12 verschillende tinten, variërend van sexy bordeauxrood tot ‘altijd goed’ nude. De matte Lip Liquids zijn perfect als kerstcadeautje voor jezelf, een vriendin of familielid, want dit is toch wel het meest populaire lipproduct momenteel. De Lip Liquids zijn speciaal geformuleerd om moeiteloos over je lippen te glijden zoals een lipgloss en op te drogen tot een fluweelzachte matte lippenstift.

0tbsmattelipliquid2De lang houdende, matte Lip Liquid met een fluweelzacht resultaat is 100% vegetarisch en bevat geen gluten. Het product komt in een transparante flacon met zwarte details en heeft elk zijn eigen, originele naam vernoemd naar een wereldstad of eiland, en geïnspireerd op een bloem. Er zit 8 ml in één flacon en de prijs per product is €9,00. Ik kreeg de donkerrode #017 ‘Mauritius Dahlia’ en de fris roze #020 ‘Tapei Orchid’ toegestuurd.

0tbsmattelipliquid30tbsmattelipliquid4Tapei Orchid is een lichtroze, frisse en vooral meisjesachtige tint. Dit is niet meteen een kleur die ik snel in de winter zou kiezen, maar ik moet zeggen dat ik het wel heel leuk vind om mijn lipkleuren af te wisselen bij mijn outfits. Je brengt de Lip Liquid aan met een handige spons-applicator.

0tbsmattelipliquid50tbsmattelipliquid6Mauritius Dahlia is een verleidelijke, on trend Plum-tint, die ik niet alleen overdag maar juist ook ‘s avonds zou dragen. Perfecte kleur om straks tijdens kerst mee te shinen.

0tbsmattelipliquid7Tijdens het swatchen merk ik hoe goed de Lip Liquids van pigment zijn. Je hebt er maar één laagje voor nodig om een goed dekkend resultaat te bereiken. De textuur smeert makkelijk en boterzacht uit, met een kanttekening dat er helaas wel klontjes inzitten.

0tbsmattelipliquid80tbsmattelipliquid9Het aanbrengen van de Lip Liquids op de lippen vond ik nog best een klus. Vooral bij Mauritius Dahlia zie je snel een foutje. Daarom raad ik het gebruik van een lippotlood echt aan, om uitschieten te voorkomen. De Lip Liquids dragen erg fijn op de lippen; je voelt ze niet zitten en ze vullen de lippen mooi op – geen lijntjes of rimpeltjes te zien. De kleurtjes blijven zeker een paar uur op zitten, maar wanneer je gaat eten bladderen ze er helaas langzaamaan af. Goed bijwerken tussen maaltijden door is dus aan te raden. Ondanks de kleine klontvorming, die gelukkig verdwijnt eenmaal op de lippen, raad ik de Lip Liquids zeker aan vanwege hun rijke kleur, zachte, comfortabele textuur en betaalbare prijs.

De nieuwe matte Lip Liquids van The Body Shop zijn vanaf heden verkrijgbaar via de webshop en in de winkels van The Body Shop. Ga jij ze kopen?

Shop the Post[show_lookbook_widget id=”324808″]

De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven