Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Pearls & pastels

[show_shopthepost_widget id=”2504724″]

Forte Couture Distressed Pearl Jeans / Steve Madden ‘Mara’ boots / Mango Flap tote bag / Guess horloge / Rebecca Minkoff bracelet / Skinnydip London laptop case / stila Heaven’s Hue Highlighter / NARS Larger Than Life Lip Gloss – Born This Way / Hallhuber mantel / SWEET DELUXE Oorbellen / MISSGUIDED Blouse

In deze outfit zit alles wat er op mijn lente-wishlist staat: de pastelroze lentejas, de sweater met ruches, buckle boots in een lichte kleur en de jeans met parels! Komend seizoen zijn bewerkte jeans dé trend en ik kan hierin niet achterblijven. Ik ben totaal geen jeans-meisje, maar dit komt ook wel doordat ik al een tijdje helemaal klaar ben met de skinny. Gelukkig zijn de mom jeans, rechte jeans en boyfriend jeans helemaal terug en kan ik niet wachten ze aan mijn garderobe toe te voegen.

Hoe ik zo’n toch wel opvallende jeans zelf zou stylen? Draag hem met een paar pumps of juist een enkellaarsje (van fluweel of met riempjes vind ik helemaal leuk). Kies voor een pastelkleurige- sweater of blouse mét ruches en draag deze met een wat langer jasje. Maak het geheel niet te druk en werk in één kleurenpalet. Kies voor verschillende laagjes over elkaar om de jeans minder zwaar te laten ogen. Wat vind jij van mijn geshopte outfit? Fijne maandag!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”346336″]

Styled by Romy

Een gedachte over “INSPIRATIEPOST: Pearls & pastels”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven