Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Mijn uiteindelijke ervaring met ProNails’ ‘SoPolish’-manicure

Een aantal weken geleden bracht ik een bezoekje aan een ProNails-salon bij mij in de buurt voor een zogenaamde ‘SoPolish’-manicure. Om je geheugen even op te frissen: ProNails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit en biedt óók nog eens de mogelijkheid om trainingen te volgen. Ook ontwikkelt ProNails producten voor consumenten die graag thuis de nieuwste beauty-snufjes willen proberen tegen een zeer goede kwaliteit. Toen ik een mailtje kreeg van ProNails met de vraag of ik hun nieuwste behandeling, namelijk de SoPolish-lak, niet wilde testen, kon ik natuurlijk geen nee zeggen.

0sequinjacket1Normaal gesproken lak ik mijn nagels meestal zelf, en ben ik maar al te bekend met alle gel-lakjes die je thuis eenvoudig kunt toepassen. Ook komt het zo nu en dan voor dat ik mijn nagels in de gel-lak laat zetten bij een professionele manicure, en iedere keer stuitte ik op hetzelfde probleem. De gel-lak blijft misschien wel wekenlang mooi zitten, maar dan komt het moment dat je de lak eraf moet gaan weken. Voor mij is dit altijd een zeer onprettige ervaring geweest. Telkens zagen mijn nagels er achteraf vreselijk broos- en droog uit, soms zo erg dat de velletjes aan mijn nagels hingen. Tijd voor verandering dus, en met een licht sceptisch gevoel stapte ik de ProNails-salon binnen.

De SoPolish van ProNails is momenteel de meest populaire, semi-permanente manicurebehandeling. Het is, volgens ProNails zelf, hét product voor als je 2 weken lang wilt genieten van glanzende nagels met gellook. Deze lak is duurzaam, mooi, geeft extra sterkte aan onze nagels én is verkrijgbaar in dé trendkleuren van nu. Heb je gebroken, gespleten of gescheurde nagels? Ook dan is de SoPolish-behandeling zeker iets voor jou. Ik mocht naar een salon bij mij in de buurt komen voor een touch-up van mijn broze, droge handen- en nagels, en schreef eerder op mijn blog dus al hoe dit mij was bevallen, namelijk zeer goed. Het unieke aan de behandeling is dat er een zogenaamde sticker, oftewel een ‘NailSkin’ als basis op de nagels wordt aangebracht.

0pronails8Hierdoor beschadigen de nagels niet tijdens het aanbrengen van de kleurlak, en kun je de nagellak er na een paar weken zonder beschadiging van de nagels gewoon ‘zo’ aftrekken! Dit is een geheel nieuwe technologie, en de belofte dat de lak minimaal 2 weken zou moeten blijven zitten klopt inderdaad. Bij mij heeft de lak in de kleur ‘Back to Basics’ zeker 2,5 week gehouden. En dat terwijl ik een fulltime baan heb waarbij ik zeer veel met mijn handen werk. Ik bedoel maar: werken op de laptop maar ook het stylen van klanten meegerekend. Ik ben dus zeer tevreden over de houdbaarheid van de nagellak van ProNails. Na 2,5 week begon de lak een beetje te chippen aan de bovenkant en aan de nagelaanzet, toen wist ik dat het tijd was om de lak te verwijderen.

0pronails1Hierbij hoef je geen gebruik te maken van chemische producten zoals een nagellak-remover – hoe verfrissend! Waar ik normaal echt wel een kwartier met in nagellak-remover geweekte wattenschijfjes op mijn nagels moest blijven wachten, kon ik de nagellak er nu gewoon aftrekken; net als een sticker! Je pakt de nagellak, die op de NailSkin aangebracht zit, simpelweg bij de nagelaanzet vast en trekt hem makkelijk van de nagel af. Je verwijdert de overgebleven lijmrestjes met een (milde) remover en klaar ben je. Geen droge, verkleurde, gescheurde nagels maar juist nagels die gezond en glanzend ogen. Ook de velletjes die ik normaal soms heb bij het verwijderen van een gel-lak, waren als sneeuw voor de zon verdwenen.

0pronails2Dit is de eerste, positieve ervaring die ik met het verwijderen van gel-nagellak heb, en alleen daarom al zou ik de SoPolish-behandeling zeker opnieuw willen ondergaan. Mocht jij nu ook een afspraak willen maken, klik dan even hier voor een ProNails-salon bij jou in de buurt. Ga jij de SoPolish-behandeling ook testen? Kende je ProNails al?

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met ProNails.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Mijn uiteindelijke ervaring met ProNails’ ‘SoPolish’-manicure

  1. Nog nooit van sopolish manicure gehoord! Het is wat dat betreft een verbetering ten opzichte van gelnagels. De kleur staat je goed! Ik ga het ook een keer proberen! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven