Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: NYC ‘City proof’ 10HR Matte foundation & Long lasting powder

Aan de kant met al die shiny highlighters, opvallende oogschaduwpaletten en statement lipsticks – het is tijd om terug te gaan naar de basis. Budgetmerk NYC zorgt ervoor dat wij er op elk moment van de dag ‘City Proof’ uit kunnen zien. De nieuwe ‘City Proof 10HR Matte Foundation’ bevat een flinke dosis huidverzorgende vitamines- en mineralen. De ‘City Proof 10HR Long Lasting Powder’ geeft je gezicht een finishing touch. De matterende formule van dit product geeft een natuurlijk, passend resultaat, aldus NYC zelf.

Het bijzondere aan deze producten is dat ze zijn ontwikkeld in samenwerking met visagisten uit New York. De foundation zorgt ervoor dat onze huidjes er weer perfect mat uit zien, en de formule belooft ook nog eens dat hij 10 uur lang smetteloos blijft zitten. Ik kreeg dit product in de tint #001 ‘Ivory’ toegestuurd – de perfecte kleur voor mijn lichte huid met koele, gele ondertoon. De foundation is anti-glans en vrij van olie- en parfum. Daardoor is hij ook prima geschikt voor de vettere huidjes onder ons.

De textuur belooft de poriën niet te verstoppen en is dermatologisch getest. Er zit 30 ml in één flacon en hij kost €4.99, wat natuurlijk erg betaalbaar is. Naast dat de kleur van dit product perfect past bij mijn huidskleur vind ik de formule ook erg fijn. De foundation bevat namelijk een flinke dosis huidverzorgende vitamines- en mineralen waardoor hij heel comfortabel aanvoelt op de huid. NYC maakt haar belofte naar mijn mening echt waar: de foundation matteert mijn huid perfect zonder deze er droog uit te laten zien, en hij blijft de gehele dag op zijn plek zitten.

Ook het poeder, dat €3.99 kost, belooft wel 10 uur lang op mijn huid te blijven zitten. Het product matteert de huid terwijl je er een natuurlijk effect door krijgt. In het doosje zit een handig spiegeltje en een sponsje meegeleverd waardoor bijwerken op elke plek mogelijk is. De kleur #702 ‘Naturally Beige’ is opnieuw perfect voor mijn huid – licht en met een gelige ondertoon.

Het poeder past perfect bij de foundation – de foundation droogt ontzettend snel en beide producten worden mooi en natuurlijk door de huid opgenomen. Ook het poeder blijft de gehele werkdag op mijn huid zitten.

Ik ben heel enthousiast over bovenstaande producten en kan ze je ook zeker aanraden – ze zijn fijn geprijsd, doen precies wat ze beloven en passen perfect bij mijn huidskleur- en structuur. De producten uit de NYC NEW YORK COLOR ‘City Proof Face Look’ zijn verkrijgbaar vanaf 1 maart 2017, je kunt ze dan kopen bij Kruidvat. Ren jij ervoor naar de winkel?

De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: NYC ‘City proof’ 10HR Matte foundation & Long lasting powder”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven