Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

GIFT-GUIDE: Kruidvat Premium metallic telefoonaccessoires

Het vinden van stijlvolle telefoonaccessoires kan vaak een lastige opgave zijn, maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel leuke shopadresjes te vinden voor mooie oordopjes, powerbanks, telefoonhoesjes en meer. Kruidvat lanceerde deze maand haar nieuwe productlijn met daarin betaalbare maar luxe ogende telefoonaccessoires! Het leuke aan deze collectie is dat alle producten on trend kleuren hebben als zilver, roségoud en goud – helemaal goed voor de feestdagen maar ook super om je telefoon in het dagelijks leven wat mee op te spicen. In de collectie zitten accessoires als powerbanks, koptelefoons, oplaadkabels, speakers en natuurlijk oordopjes.

0kruidvataccessoires2Kruidvat stuurde me hun nieuwe 7500 mAh Powerbank en hun Premium In-Ear Koptelefoon toe, en ik was eigenlijk meteen verrast door het chique uiterlijk van deze telefoonaccessoires. De Powerbank is verkrijgbaar in verschillende formaten – mijn formaat is het grootste. Je kunt overal je smartphone of ander apparaat opladen met deze Kruidvat 7500 mAh Powerbank, en het handige is dat je ook nog eens samen tegelijkertijd kunt opladen. Door het handige ontwerp kun je hem ook ergens aan ophangen. De Powerbank heeft poorten voor vrijwel ieder type kabel, dat maakt hem enorm makkelijk in gebruik. De Powerbank heeft de capaciteit om je telefoon wel 3 keer achter elkaar compleet op te laden.

0kruidvataccessoires30kruidvataccessoires4Ook de Premium In-Ear Koptelefoon heeft dat luxe, zilverkleurige ontwerp. Ze zien er daardoor veel duurder uit dan dat ze zijn. Beluister je favoriete muziek of voer handsfree gesprekken met deze Kruidvat Premium In-Ear Koptelefoon met ingebouwde microfoon. Hij is geschikt voor alle telefoons en andere media-apparaten met een 3,5 mm audio jack-ingang. In de verpakking zitten 3 verschillende maten oordopjes, en er zit een extra bass in zodat muziek nóg beter klinkt dan normaal.

0kruidvataccessoires5Het luxe uiterlijk, de goede werking van de Kruidvat telefoonaccessoires en natuurlijk de fijne prijsjes maken dit naar mijn mening een perfect cadeau voor de feestdagen. Mocht je nog geen Sint-cadeautje hebben, dan lijkt dit mij perfect! Je vindt alle Kruidvat Premium telefoonaccessoires nu in de winkels- en online shop. Ga jij ze scoren?

0kruidvataccessoires6

PRIJZEN:
7500 mAh Powerbank – 12.99
Premium In-Ear Koptelefoon – 3.99

Deze Gift-Guide is tot stand gekomen in samenwerking met Kruidvat / De producten in deze blogpost heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven