Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Marc Inbane Natural Tanning set

Marc Inbane blijft mijn favoriete merk op het gebied van zelfbruiners. Ik heb al heel wat merken en verschillende soorten zelfbruiners versleten, maar kom toch steeds terug bij Marc Inbane. Een tijdje terug kreeg ik tijdens een event een setje mee met daarin de mini ‘Natural Tanning’ spray met bijbehorende handschoen, de nieuwe ‘Brush’ en de ‘Black Exfoliator’ testvariant. Voor mij zijn deze producten ontzettend handig en fijn omdat ik liever niet in de zon zit.

Ik vind dit namelijk niet zo prettig omdat ik er regelmatig zonne-allergie van krijg, en daarbij kom ik door mijn drukke en soms ook wel gehaaste leven vaak niet aan genieten in de zon toe. Dan is een zelfbruiner dus echt een must, en dan niet alleen voor een egale bruine teint, maar ook om de huid tegelijkertijd te verzorgen. Hoewel ik de Natural Tanning spray al eerder gebruikt had, was ik zeer benieuwd naar de Brush en de Black Exfoliator.

De award-winning Natural Tanning spray belooft snel en eenvoudig te werken. Hij zou makkelijk zelf aangebracht moeten kunnen worden, en zou ons een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid moeten geven. Het fijne aan deze spray is dat er plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten in zitten, waaronder Aloë Vera en Gingko. Zorg van tevoren goed voor een gescrubte (scrub zonder olie!), onthaarde en goed gehydrateerde huid. Dit doe ik altijd de dag voordat ik ga sprayen.

Ik smeer ook altijd even mijn droge knieën, ellebogen en voetzolen in met een niet vette bodylotion. Je sprayt de zelfbruiner op de huid vanaf 30 cm afstand. Spray met snelle, korte bewegingen voor het mooiste resultaat. Je kunt er ook voor kiezen om het product eerst op de handschoen aan te brengen en dan op de huid te smeren in ronddraaiende bewegingen. In slechts 10 minuten is je huid droog, zelf versnel ik dit altijd met de föhn.

Het kleurtje dat je van de Natural Tanning spray krijgt is nooit oranje en altijd natuurlijk. Daarnaast wordt de huid mooi gehydrateerd waardoor deze extra gaat glanzen. Je kunt je kleurtje opbouwen door dagelijks even bij te sprayen. Leuk om te weten is dat je je flacon wel 60 keer kunt gebruiken voor je lichaam én gezicht! Je kleurtje blijft tot 5 dagen zitten.

Om de Natural Tanning spray goed uit te kunnen blenden is de Glove essentieel. Hiermee kun je de spray ook op moeilijk bereikbare plekken goed uitvegen. Je kunt de zachte handschoen ook gebruiken voor het gezicht en decolleté, en daarnaast kan hij gewoon in de wasmachine gewassen worden. Om je kleurtje nóg natuurlijker in je gezicht aan te brengen heeft Marc Inbane haar nieuwe Brush gelanceerd, ontworpen door een team professionele visagisten.

Je kunt deze Brush niet alleen gebruiken om je foundation, poeder of bronzer mooi aan te brengen, maar juíst om de zelfbruiner mooi uit te blenden! Door de unieke borstelhaartjes wordt het product minimaal geabsorbeerd, wat weer zorgt voor een egalere verspreiding op de huid. De borstelhaartjes hebben bovendien een antibacteriële en hypo-allergene behandeling ondergaan. Spray lichtjes je Natural Tanning spray op je Brush en blend dit makkelijk en snel in de huid. Je kunt de Brush ook gebruiken om vlekjes op je lichaam of gezicht te corrigeren.

De Black Exfoliator is een rijk hydraterende gezichtsscrub. Tijdens het gebruik wordt de zwarte kleur door natuurlijke koolstof gevormd, die er weer voor zorgt dat de hoornlaag van de huid wordt verjongd. Vet- en oliedeeltjes worden door de scrub geabsorbeerd. De scrub is speciaal ontwikkeld om je fake tan langer te behouden.

Op de foto hierboven zie je links mijn benen met de Natural Tanning spray erop, en rechts mijn armen waar geen zelfbruiner op zit. Het is wel duidelijk wat de Natural Tanning spray doet: ik krijg een gezonde glans en een natuurlijk gebronsde teint. Heb jij al eens producten van Marc Inbane gebruikt? Wat is jouw favoriete zelfbruiner? Houd mijn Instagram en Facebook in de gaten, want ik ga hier vanavond een exclusieve, luxe Marc Inbane Gift Set verloten!

De producten in deze Review heb ik gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven