Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

GIFT-GUIDE: Moederdag cadeautips

[show_shopthepost_widget id=”2657808″]____________________________________

Dune Sneakers / STEVE MADDEN Saddle Bag / Marc Jacobs Logo Bracelet / Casetify Super Mom Phone Case / Kate Spade Silk Scarf / L’Occitane Handcrème / Shopbop Mug / Diptyque Rosa Mundi Scented Candle / GlamGlow ThirstyMud Masker / Zoeva Blush / Michael Kors Necklace / DOGEARED Necklace / ECHO Palm Silk Scarf / Victoria’s Secret Make-up Bag / BYREDO Hand Cream Duo / MOROCCANOIL® Conditioner / kate spade new york Earrings / Smashbox Highlighter / GlamGlow Supercleanse / Josh V Loafers

Hoewel we onze moeders eigenlijk het hele jaar door in de watten moeten leggen, vind ik Moederdag een extra leuke gelegenheid om nog eens goed mijn best te doen. Daarom selecteerde ik mijn favoriete fashion-, beauty én lifestyle gift ideeën voor een geslaagde Moederdag, passend binnen ieder budget. Mijn ultieme tips? Een persoonlijk sieraad is altijd goed, bijvoorbeeld van Marc Jacobs of Michael Kors. Of denk aan een mooi blush– of highlighter palet van ZOEVA of Smashbox als je moeder van beauty houdt.

Verder vind ik een sjaal van bijvoorbeeld Esprit altijd een heel mooi cadeau, net als een luxe geurkaars van Diptyque of, als je wat meer budget hebt, een paar mooie schoenen die nog op haar verlanglijstje staan. Zelf vind ik het altijd het allerleukste om mijn moeder te trakteren op een high tea bij bijvoorbeeld Yoghurt Barn of een andere leuke plek. Ik ben vooral heel benieuwd naar jouw Moederdag cadeautips en wens je een heerlijke zondag!

Shop the Post[show_lookbook_widget id=”360072″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven