Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: SS16 Summer dresses

Otto21. Guess via OTTO / 2. Gado Gado / 3. ONLY via OTTO / 4. ONLY via OTTO / 5. Tibi / 6. Twin-Set / 7. Star Mela / 8. Aniston via OTTO / 9. PEPE via OTTO / 10. foxbride/ 11. Monki / 12. instyledress/ 13. Equipment / 14. Laura Scott via OTTO / 15. Dorothy Perkins / 16. Altuzarra for Target
Het vinden van de perfecte zomerjurk kan soms de nodige stress opleveren. Vaak hebben we allerlei ideeën in ons hoofd over hoe De Jurk eruit moet zien. Gelukkig hangen er dit seizoen genoeg trends in de winkels, zodat er voor iedereen wel de perfecte jurk bij moet zitten! Te beginnen met de overhemdjurk, die je deze zomer in overvloed ziet. Ik vind deze shirt dress perfect om te dragen tijdens een dagje aan het strand over mijn bikini, maar ook tijdens een shopdagje vind ik hem perfect met een ceintuur in mijn taille en een paar witte sneakers eronder. Dat de off-shoulder dress óók een grote trend is, wist je vast al. Het mooiste vind ik hem in een luchtige, katoenen stof met een paar pom pon-sandalen eronder. Daarnaast is de maxidress niet weg te sláán uit het zomerse straatbeeld.

Om jullie alvast op weg te helpen bezocht ik mijn favoriete webshops, en shopte ik 16 Summer proof jurkjes voor jullie. Waar ik op let bij het kopen van zomerjurkjes? Ten eerste dat ze lang genoeg zijn, want het valt me nog steeds op dat de jurkjes in het huidige modebeeld veelal te kort zijn voor mij. Daarnaast houd ik in de zomer enorm van dat bohemian gevoel, en kan een zomerjurkje met kraaltjes, borduursels, kant en kwastjes mij altijd enthousiast krijgen. Op het gebied van kleur kennen jullie me zo onderhand wel – doe mij maar een zomerjurkje in nude, pastel of crispy white. Mijn favoriete shopadresjes voor de perfecte zomerjurk? Kijk eens online bij Revolve Clothing, The Outnet, Winkelstraat en natuurlijk OTTO voor leuke merken als ONLY, Vero Moda en Guess. Wat is jóuw perfecte zomerjurk?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1703172″]

Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met OTTO.

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: SS16 Summer dresses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven