Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: 3 Bohemian outfits met Esprit-kleding

Hi fashionlovers, vandaag heb ik een superleuke Inspiratiepost voor jullie klaarstaan. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik gek op de bohemian stijl. Ik heb dan ook een zwak voor franjes, bohemian printjes, kwastjes, kraaltjes, flaphoeden, enkellaarsjes en alles wat daarbij hoort. Met het huidige festivalseizoen heb ik geluk, want de winkels hangen vol met hippie chic kleding. Zo ook Esprit, waar ik het vandaag met jullie over ga hebben. Esprit heeft namelijk een superleuke O zo Boho-collectie, die zowel in de winkels als online verkrijgbaar is. Een collectie vol prints, franjes en borduursels!

Bij Esprit vind je natuurlijk niet alleen de O zo Boho-collectie, maar ook genoeg andere zomerse items zoals kimono’s, shorts, luchtige jurkjes en rokjes. Voor naar kantoor scoor je er gekledere items als mooie blazers en pantalons. Er is voor ieder wat wils, of je je nu liever wat meer basic kleedt, of juist trendgericht. Ik vind dat Esprit echt een ware stijlmetamorfose heeft ondergaan, want wat een musthave items vond ik in hun webshop! Om jullie ook te inspireren heb ik, in samenwerking met Esprit, drie Esprit-outfitjes samengesteld in de bohemian stijl.

Tussen mij en bovenstaand rokje was het liefde op het eerste gezicht. Het doet me enorm denken aan de stijl van Isabel Marant, en combineert supermooi met een bordeauxrode top en zwarte enkellaarsjes. Draag er een sjaal bij in dezelfde kleurfamilie en je look ‘klopt’ helemaal!

2Een jumpsuit zit super comfortabel en is ook nog eens enorm makkelijk; je hebt namelijk meteen een hele outfit klaar. Combineer deze bordeauxrode jumpsuit eens met een groot vest met franjes, en maak je look wat gedetailleerder met mooie oorbellen, armbandjes, roségouden sandalen en een bijpassende tas. Met het koord aan het vest leg je nog eens extra accent op je taille.

3Ook deze outfit zou ik zo dragen! Ik vind het oversized vest slash jas helemaal te gek; je kunt hem niet alleen basic op een skinny jeans dragen, maar dus ook op een mooie top en rokje zoals ik hier heb gedaan. De top en rok hebben dezelfde kleur, materiaal en franjes, en daardoor lijkt het net een jurkje als je ze samen draagt. De verschillende kopertinten in de tas passen mooi bij de toffeekleurige laarsjes, en de sieraden doen de rest.

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over deze drie outfits, shop jij zelf ook weleens bij Esprit? En wat vind je van de bohemian stijl?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven