Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Pastel en Taupe tinten in je Interieur

kwantum2kwantum3

Ben jij, net als ik, helemaal gek op pasteltinten? En dan niet alleen in je outfits, maar ook in je interieur? Toen ik afgelopen week op de persdagen van verschillende PR-bureaus was, om de nieuwste voorjaarstrends te bekijken, viel de nieuwe collectie van Kwantum me erg op! Ik was aangenaam verrast door de prachtige taupe banken, gebreide poefjes, nude en pastelkleurige fake fur kussens en de geweldige vaasjes met quotes. Vandaar ook dat ik mijn favorieten uit de Kwantum lentecollectie voor je verzamelde!

Naast verslaafd aan mode ben ik ook een echte interieurjunkie. Het liefst verander ik iedere dag wel iets aan mijn huisje. Met de leuke spulletjes van Kwantum kan dat ook, want alles is enorm betaalbaar! Zo kwam ik erachter dat je voor 4,50 al mooie vaasjes hebt. De fake fur kussens kosten rond de 10 euro. Dat is dus mega betaalbaar! Ik ben helemaal weg van de mooie pasteltinten die gecombineerd worden met taupe en bruintinten. Met de metallic en roségouden vaasjes voeg je echt iets extra’s aan je home deco toe!

Bij het zien van zoveel moois moet ik echt even langs Kwantum binnenkort. Het roze faux fur kussen, de metallic vaasjes en het Enjoy-dienblad staan al op de wishlist. Welke items zijn jouw favorieten?

Styled by Romy

8 gedachten over “FAVORIETEN: Pastel en Taupe tinten in je Interieur

  1. Hoi Romy,
    een berichtje onder een leuk artikel op je site, dit artikel sprak me aan omdat ik studeer voor interieur designer. ik vond je online via een artikel van misslipgloss toen ik wat inspiratie nodig had voor mijn kleding, sinds toen ben ik je gaan volgen. Gaaf om als jonge meid een eigen bedrijf te hebben, ga zo door. Mijn droom om een bedrijfje te beginnen in het interieur wereldje:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven