Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

4 tips voor de perfecte inrichting van je nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer – heerlijk! Met een Netflix-serie dobberen in je nieuwe bad of lekker vertoeven onder de net geïnstalleerde regendouche. Gemiddeld spenderen we zo’n twintig minuten per dag in de badkamer. Dat maakt het geen onbelangrijke ruimte en daarom verdient het wat extra aandacht. Keuzes, keuzes, keuzes…

De eerste keuze die gemaakt moet worden is in welke stijl je nieuwe badkamer ingericht gaat worden. Lastig, want er zijn tegenwoordig zoveel mooie stijlen om uit te kiezen. Bepaal voor jezelf dus eerst of je liever voor strak en modern gaat of toch meer weg bent van landelijke badkamers. Er zijn genoeg stijlen om uit te kiezen, dus speur vooral het internet af naar badkamer ideeën.

Keep it simple
Hoera! Nu de eerste keuze is gemaakt begint je nieuwe badkamer al wat meer vorm te krijgen. De volgende stap is het bepalen van de kleur. Een badkamer is vaak (of je hebt geluk) geen hele grote ruimte. Door donkere kleuren te gebruiken kan een ruimte al snel kleiner ogen. Maak daarom gebruik van lichte en neutrale kleuren in je badkamer. Zo creëer je niet alleen ruimte, ook wordt het daglicht weerkaatst door lichte kleuren, waardoor het een stuk makkelijker is om een beetje mascara aan te brengen ‘s ochtends!

Zorg voor voldoende licht
Licht is heel belangrijk in een badkamer. Hoewel het voor ‘s avonds natuurlijk handig is om spotlights te hebben in de badkamer, is het voor overdag ideaal om zo veel mogelijk daglicht naar binnen te laten vallen. Kies daarom voor houten jaloezieën waarmee je niet alleen de lichtinval kan bepalen, maar ook voldoende privacy hebt! Ook andere type raamdecoraties zijn geschikt voor de badkamer, zoals pvc jaloezieën, shutters en plisségordijnen.

Zwevende badkamermeubels
Niet alleen mooi, maar ook heel praktisch: zwevende badkamermeubels. Je komt het steeds vaker tegen en wij snappen helemaal waarom! Optisch nemen deze meubels minder ruimte in beslag en daardoor oogt de badkamer ruimtelijker. Daarnaast vinden wij het gewoonweg heel erg mooi staan én wordt schoonmaken ook nog eens een stuk makkelijker gemaakt. Win-win, toch?Hoe richt jij je nieuwe badkamer in?

In samenwerking met Veneta.

Styled by Romy

Een gedachte over “4 tips voor de perfecte inrichting van je nieuwe badkamer”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven