MINI-SHOPLOG: H&M, Forever 21 & SuperTrash

23456Blazer & kettinkje: Forever 21 – Paarse top: SuperTrash – Kanten top: H&M

Vorige week zat ik in Amsterdam voor de persdagen van een aantal PR-bureaus, en dan kom ik altijd in de verleiding om de Kalverstraat even in te duiken! Ik moest en zou namelijk even langs Forever 21 gaan, waar ik nooit met lege handen vertrek. Ook dit keer vond ik superleuke items. Ik was nog op zoek naar een mooi blazertje in de kleur lila, en deze vond ik voor nog geen 25 euro. Op de sieradenafdeling vond ik een prachtig, fijn kettinkje met drie roze steentjes eraan. De laatste tijd ben ik heel erg van de subtielere kettinkjes, en vind ik het ook leuk om ze met elkaar te layeren. Het kettinkje kostte 5 euro.

De mooie paarse top kocht ik bij SuperTrash, het is de ‘Todros’-top die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ik vind hem heel erg mooi onder een witte of grijze blazer, of op een witte of grijze jeans. In de top zit een mooi metallic glansje, en hij kostte 45 euro. De prachtige kanten top scoorde ik bij de H&M op de Dam; mijn favoriete filiaal. De top staat echt schitterend onder al mijn gebreide vesten en jasjes, en de kleur is natuurlijk stunning. Hij ging mee naar huis voor maar 19,99. Ik heb niet superveel gekocht afgelopen week, maar komende woensdag en donderdag heb ik weer een aantal persdagen op de planning staan. Wie weet duik ik dan toch nog even wat winkels in! Ook heb ik prachtige, wit kanten espadrilles van SuperTrash besteld. Die zullen jullie dus ook zeker gaan zien op mijn blog. Wat vind jij van mijn aankoopjes?

4 Comments
 • Chloe
  april 21, 2015

  Leuke items 🙂 X

 • Juliet
  april 21, 2015

  Hele mooie items! Liefs

 • diana
  april 21, 2015

  mooie items. vooral de kanten top en ketting zou ik ook wel willen hebben 😀

 • Natasja
  april 22, 2015

  Leuke items, je hebt echt een hele schattige stijl volgensmij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *