Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: De mooiste, zomerse Midi-Skirts

2

1. Romwe – 2. Chicwish – 3. Romwe – 4. Mango – 5. Topshop – 6. Chicwish – 7. Topshop – 8. MSGM – 9. Romwe – 10. John Lewis – 11. Miss Selfridge – 12. Romwe – 13. Choies – 14. Iris & Ink – 15. Choies – 16. RED Valentino

De midi-skirt is een trend die eigenlijk al een tijdje meegaat, en die mij helemaal op het lijf geschreven is! Met mijn lengte, heupen, bovenbenen en slanke taille vind ik het niet mooi om hele korte, strakke rokken te dragen. De midi-skirt is voor mij echt ideaal; hij benadrukt mijn taille en verdoezelt een eventueel buikje en lovehandles! Het leuke van deze rok is dat vrijwel iedereen ermee wegkomt; of je nu wat kleiner of langer bent, hij kan altijd!

Ook kun je hem dus op superveel manieren stylen. Heb je een drukke dag en kies je het liefst voor comfort? Style je rok dan af met een denim blouse en sneakertjes. Voor een hip cocktailfeestje of avondje uit combineer je de rok met pumps en een witte blouse. Een effen midi-skirt combineer je dus weer met een print-blouse! Voor een extra accent op je taille voeg je een ceintuur toe. De rok geeft een optisch slankere taille en een mooi zandlopereffect, wie wil dat nou niet? Ook mijn favoriete modebloggers, stylisten en it-girls zijn fan. Ik ben helemaal om en ga zeker een paar fijne, printed midi-skirts shoppen! Wat vind jij van deze vrouwelijke trend?

Midi-Skirt Shopping

Styled by Romy

7 gedachten over “FAVORIETEN: De mooiste, zomerse Midi-Skirts

 1. Wat een mooie selectie!! Word er helemaal blij van.. Hebben hebben hebben… Al denk ik altijd dat ik met mijn 1.63m en 63 kilo te klein ben voor de midirok. Wat denk jij Romy?
  Liefs, Emy

  1. Hi Emy!

   Ik denk dat je dit prima kunt hebben. Kies voor een iets kortere midi en leg het accent op je taille met een riem, en door er een top in te stoppen. Draag er bijvoorbeeld nudekleurige pumps onder voor een optisch langer effect.

   Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven