Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Mijn favoriete smartphone accessoires

Toegegeven – ik ben absoluut geen gadget freak. Een hoop mensen om me heen zijn dat wel, wat op zich logisch is. Ik werk namelijk in de creatieve sector en heb een hoop vrienden om me heen die gek zijn op alles wat maar met gadgets te maken heeft. Ze hebben altijd het nieuwste model laptop, het mooiste telefoonhoesje en weten de meest interessante apps.

Tot kort geleden interesseerde mij dit niet zoveel, tot ik erachter kwam hoeveel er eigenlijk mogelijk is in gadget-land. Dat gadgets ook superleuk zijn voor ons vrouwen, en dat ze mijn leven een stuk makkelijker maken. Gadgets en accessoires kunnen een verlengstuk zijn van bijvoorbeeld je dagelijkse outfit of van je persoonlijkheid. Vrijwel iedere gadget is tegenwoordig te personaliseren!

Als influencer vind ik het heel belangrijk dat mijn holy grail, oftewel mijn smartphone, er een beetje hip uitziet. Dat ik op een afspraak of een shoot aan kom en mijn telefoon helemaal matcht bij mijn look. Ook heb ik een soort tic dat ik mijn phone case per seizoen wissel. Favoriet merk voor de mooiste covers is absoluut iDeal of Sweden. Ik ken dit mooie label al een tijdje en vind hun hoesjes van zeer goede kwaliteit.

Ik ben zo’n kluns die haar telefoon regelmatig laat vallen, en met een hoesje dat tegen een stootje kan is de schade toch een stuk minder. Ik mocht shoppen bij Hoesjesdirect.nl, dé online hemel als het aankomt op stijlvolle accessoires voor je gadgets. Hier kun je je complete shopping mandje vol gooien met de meest uiteenlopende accessoires voor telefoon en laptop. Met een zee aan merken, en een breed aanbod voor ieder type gadget.

De iPhone 12 Pro hoesjes van hoesjesdirect.nl zijn al mega fashionable, maar ook met mijn Samsung Galaxy S20 kan ik er prima uit de voeten. Ik ging voor het Carrara Gold-hoesje van iDeal of Sweden. Een stijlvol, strak marmeren print in wit en goud. Passend bij al mijn outfits. En bij ieder seizoen – hoef ik ook niet meer te wisselen. Het hoesje is tijdloos, en bovendien gemaakt van hard kunststof. Je klikt hem gemakkelijk om je telefoon heen.

De case heeft een normale dikte en biedt erg goede bescherming bij een eventuele val. Ook blijven de hoesjes van iDeal of Sweden maandenlang mooi. Even opletten, want het hoesje is niet waterdicht.

Nog een andere, niet te missen item voor mijn onhandige persoonlijkheid. Namelijk de Mobigear Gehard Glas Screenprotector. Ik zocht al een tijdje naar een goede screen protector. Ik vind ze vaak een beetje saai en ingewikkeld te bevestigen. Maar bij het bestellen van een nieuwe hoesje wilde ik er toch voor gaan. Deze variant is zeer betaalbaar. Wanneer je hem bestelt, krijg je ook nog een mailtje met daarin instructies – makkelijker kan niet.

Doordat hij curved is, geeft de screen protector volledige bescherming van rand tot rand. Door zijn vorm is hij perfect aangesloten op je scherm. Hij is eenvoudig en snel, zelf aan te brengen. Je krijgt een complete bescherming tegen krassen en vuil, en ook nog eens een luxe uitstraling. Dit komt doordat de screen protector is gemaakt van echt gehard glas. Je behoudt echter wel de touch met je smartphone.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe accessoires, en kan wat geruster omgaan met mijn telefoon. Wetende dat hij er super stijlvol uitziet, en ook nog eens compleet beschermd is. Wat vind jij van mijn nieuwe items?

 

 

In samenwerking met Hoesjesdirect.nl.

 

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven