Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INTERIEUR: Roze orchidee van Het Beste van de Kweker

[show_shopthepost_widget id=”2594295″][show_shopthepost_widget id=”2594300″]_______________________________________________________________________________________________

Bloemen zijn voor mij dé manier om een interieur op een snelle manier persoonlijk en stijlvol te maken. Toen Het Beste van de Kweker me een berichtje stuurde kon ik dan ook niet weigeren. Het Beste van de Kweker is dé online winkel voor iedereen die geniet van de mooie dingen in het leven – oftewel bloemen en planten. Je vindt hier bijzondere planten om je huis in een handomdraai mee op te fleuren.

Het Beste van de Kweker bezorgt de meest bijzondere orchideeën- en kamerplanten door heel Nederland. Hun planten komen direct van de kweker. Hierdoor zijn ze altijd gegarandeerd supervers! Planten die vandaag nog in de kas staan, staan de volgende dag al bij jou in huis te pronken. Mijn keuze uit het brede assortiment was vrij snel gemaakt, ik ben namelijk gek op orchideeën en kwam meteen de perfecte orchidee, oftewel de Phalaenopsis tegen genaamd ‘Pink Dragon’.

De orchidee werd binnen een dag afgeleverd bij mij thuis en was goed verpakt in een stevige doos. Bij de orchidee vond ik een papieren zak die je om de plant heen kunt vouwen, waardoor je meteen een superleuke uitstraling in je interieur krijgt.

De kwaliteit van de orchidee vind ik erg goed en hij heeft weinig verzorging nodig om prachtig uit te bloeien, namelijk maar 3 ijsklontjes per week. Ook vind ik de planten bij Het Beste van de Kweker erg betaalbaar, zo kost een orchidee gemiddeld rond de €16,50. Ik ben benieuwd naar jouw mening over mijn nieuwe orchidee en natuurlijk naar welke kleur orchidee je zelf zou uitkiezen!

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Het Beste van de Kweker.

Styled by Romy

Een gedachte over “INTERIEUR: Roze orchidee van Het Beste van de Kweker”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven