Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: NYC ‘City Proof’ 8HR Blur Matte Lip Color

Met de nieuwe collectie matte lipsticks van budgetmerk NYC kun je op elk moment van de dag ‘City Proof’ zijn. Deze lipsticks beloven een heldere, intense, lang houdende kleur en optisch vollere lippen. Met de ‘City Proof 8HR Blur Matte Lip Color’ is een mooi, blurry effect op je lippen makkelijk gecreëerd. De lipstick heeft de vorm van een krijtje waardoor je hem makkelijk aan kunt brengen.

De romige maar matte textuur belooft tot wel 8 uur lang te blijven zitten. Deze lipstick heeft 2 kanten: 1 stift om je lippen mee in te kleuren en 1 applicator waarmee je de kleur kunt vervagen voor een mooi ombre effect. Om dit effect te bereiken kun je natuurlijk werken in één kleur, maar ook verschillende lipsticks uit deze collectie met elkaar combineren. In de collectie zitten 10 verschillende kleuren, waarvan ik #400 ‘Manhattan Mauve’, #100 ‘Nude York Style’ en #200 ‘Pink City’ ontving.

#400 Manhattan Mauve is voor mij de perfecte lipkleur – een beetje Kylie Jenner geïnspireerd oudroze. De laatste tijd draag ik alleen nog maar deze mauve-kleur op mijn lippen en heb ik inmiddels een hele collectie in deze tint aangelegd. #100 Nude York Style neigt wat meer naar bruin en hier moet je natuurlijk van houden, maar ik vind het een hele draagbare kleur voor alledaags. #200 Pink City is een neutrale fuchsia-tint die bij veel meiden mooi zal staan.

Het pigment van deze lipsticks bevalt me erg goed – met één laagje dekt de lipstick al prima en tegelijkertijd mooi subtiel. Ze brengen zeer makkelijk en precies aan en zijn romig en rijk van textuur waardoor ze comfortabel en prettig op de lippen aanvoelen. Eigenlijk is dit gewoon de betaalbare en iets compactere versie van de Clinique Chubby Stick! Het zal je niet verbazen dat #400 Manhattan Mauve (links hierboven) mijn favoriete kleur uit de collectie is.

Hierboven zie je #400 Manhattan Mauve op mijn lippen aangebracht. Ik vind deze kleur ontzettend mooi voor bij elke outfit en prima inzetbaar naar bijvoorbeeld je werk of een lunchafspraak – het is een neutrale kleur die altijd kan. De lipstick heeft een prettige smaak- en textuur en is heel precies aan te brengen.

Ik heb het sponsje niet echt gebruikt omdat ik hier niet zo de meerwaarde van inzie. Maar mocht je wat behendiger zijn in het creëren van ombre lippen, dan is dit echt iets voor jou. Ikzelf gebruik het sponsje voor het corrigeren van eventuele uitgeschoten lipstick en dit werkt erg goed. NYC belooft wel een 8 uur durende, intense kleur, maar na een paar uurtjes begint de kleur toch echt te vervagen. Gelukkig kun je hem dan heel makkelijk en snel bijwerken, en geeft hij zeer minimaal tot niet af tijdens eten of drinken.

Ik vind dit een makkelijk product dat je snel in je tas gooit en dat een neutrale maar toch on trend, matte look geeft. Je koopt de zeer betaalbare NYC ‘City Proof’ 8HR Blur Matte Lip Color voor €4,49 bij Kruidvat. Ben jij enthousiast?

De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: NYC ‘City Proof’ 8HR Blur Matte Lip Color

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven