Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Belle at the Beach – Mijn SS15 Beauty Essentials

Summer is calling, en bij de zomer horen natuurlijk nieuwe beautyproducten! Elk jaar weer verheug ik me op alle salt sprays, nagellakjes, crèmes, tropische geuren en kleurrijke make-up van mijn favoriete beautymerken. De laatste paar jaren zijn er een aantal producten uitgekomen die vrijwel elke zomer in mijn make-uptasje zitten. Zo gebruik ik elke zomer de Monoi de Tahiti-lijn van Yves Rocher, smeer ik me het liefst helemaal suf met de body butters– en body sorbets van The Body Shop en zwéér ik bij de Chubby Sticks van Clinique; liefst in felle, zomerse kleuren.

In de zomer kies ik het liefste voor multifunctionele producten. Een olie die je voor zowel haar, huid als gezicht kunt gebruiken bijvoorbeeld. Ik hou van hydraterende en voedende producten, zoals bijvoorbeeld de creamy, verzorgende lipsticks mét een lekker fel kleurtje die we de laatste tijd veel zien. Producten die én verzorgen, én er zomers uitzien, dat is alles wat ik wil. Wat ik deze zomer zoal in mijn strandtas gooi? Hieronder maakte ik een selectie voor je met mijn persoonlijke beauty favorites. Je shopt ze meteen door op de icoontjes te klikken;

[show_ms_widget id=”21364521″ image_id=”22663166″ width=”629″ height=”509″][show_ms_widget id=”21364871″ image_id=”22663516″ width=”629″ height=”519″][show_ms_widget id=”21364906″ image_id=”22663551″ width=”636″ height=”537″]

Om te beginnen; een bronzing powder, waarmee mijn gezicht ook vóór mijn vakantie een fijn kleurtje krijgt. Deze van Too Faced staat op mijn wishlist, en heeft een handige ingebouwde blush. Deze zomer worden mijn lippen verzorgd én gehydrateerd met fijne lip crayons in een lekker fel kleurtje. Ik verzorg mijn huid met mijn favoriete kokos-gezichtsmasker van H&M. Handig voor op vakantie is dit oogschaduwpalet met tropische kleurtjes, waarmee je zowel mooie dag- als avondlooks maakt. Op het gebied van mascara en oogschaduw mogen we experimenteren met felblauw, geel, paars of pastelgroen. Ik breng een hardroze crème blush aan op mijn wangen, en verzorg mijn beach hair met deze haarproducten van Lee Stafford.

Op mijn lichaam gebruik ik een suikerscrub, en daarna smeer ik royaal met de body butter van Moroccan Oil. Omdat mooie voetjes in de zomer extra belangrijk zijn, verzorg ik ze met deze foot balm van Kneipp. Een gezonde teint bereik je met de bronzing oil van NARS, die je ook door je bodylotion kunt mengen. Ik hou van natuurlijke producten met zo min mogelijk alcohol, parfum en parabenen. Ook zijn bovenstaande producten allemaal dierproefvrij, iets wat ik enorm belangrijk vind. Wat vind jij van mijn selectie, en welke beautytrend ga jij zeker uitproberen deze zomer? Heb je zelf ook een favoriet zomer-beautyproduct?

Beauty Shopping[show_shopthepost_widget id=”778811″]

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: Belle at the Beach – Mijn SS15 Beauty Essentials

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven