Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: 14 x Sun, Sand & Sunglasses

Nude & retro: Mango – Pastel met turquoise glazen: Zara – Zilver: Dior – Pastelblauw met animalprint: Zara – Zilver & donkerbruin: Polette Eyewear – Pineapple: Boohoo – Ijsjes: Spangled – Pastelkleurige bloemen: A-Morir – Lichtblauw & rond: River Island – Zwart & roze: Dior – Rond & lila: Boohoo – Hearteyes: Monsoon – Retrostyle lichtroze: Mango – Transparant blauw: Polette Eyewear

Met het heerlijke weer van komende week in het vooruitzicht, móest ik natuurlijk een zonnebrillenpost voor jullie maken! Afgelopen donderdag en vrijdag zat ik, zoals je wel hebt kunnen lezen, met mijn vriend in Antwerpen. We hebben heerlijk geshopt, gegeten en natuurlijk ook genoeg mode-inspiratie opgedaan. Bij mijn favoriete modeketens spotte ik de ene musthave zonnebril na de andere. Het valt mij dit seizoen op dat veel modellen een humoristische touch hebben. Denk bijvoorbeeld aan brillen met ananassen, ijsjes, opvallende glazen, dierenprints, felle kleuren en glitters. Je mag lekker uitpakken met je zonnebril!

Voor mij zijn sunnies echt een accessoire bij mijn outfit, ik heb dan ook verschillende stijlen, kleuren en monturen. Naast opvallende zonnebrillen zien we de comeback van de retro bril, liefst zo groot mogelijk en een tikkeltje vierkant. We zien ook veel pastelkleurige brillen, uitgevoerd in transparant materiaal. De glazen van je bril mogen dit seizoen ombre zijn. Dé bril van dit moment is toch wel de ‘So Real’ van Dior, mijn absolute droombril. Voor wie geen Dior-budget heeft, hebben Zara, River Island, Boohoo, ASOS en Polette Eyewear genoeg keus. Wat wordt jouw nieuwe bril?

Sunglasses Shopping[show_shopthepost_widget id=”765996″]

Styled by Romy

Een gedachte over “FAVORIETEN: 14 x Sun, Sand & Sunglasses”"

  1. Leuk! Echt eventjes wat anders dan anders en ook perfect voor op een festival. Ik vind vooral die met dierenprint erg leuk! Ik heb zelf gewoon eentje van de Etos. Ik heb mijn perfecte zonnebril helaas nog niet kunnen vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven