Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Luxe pedicure bij de Scholl Pop-Up Bar

214567

Afgelopen donderdagavond mocht ik, na een lange dag persdagen en events, een heerlijke pedicure ervaren met de nieuwste producten van Scholl Velvet Smooth. Op uitnodiging van Scholl en Oona werd ik ontvangen in de speciaal ingerichte Scholl loft, aan het Rokin te Amsterdam. Ik nam plaats in een heerlijke stoel op het zonnige dakterras van de loft, en kreeg de keuze uit drie behandelingen; een welzijnsmassage, een schoonheidsbehandeling van de nagels of het aanbrengen van nagellak. Aangezien ik mijn voeten zelf al goed verzorgd had, koos ik voor de nagellak.

We konden kiezen uit de nieuwste kleurtjes van OPI en Essie, ik ging voor een raspberry kleur van Essie. Als eerst werden mijn voeten goed schoongemaakt en gecheckt op eelt en andere ongemakken. Ik ben zelf al een tijdje enthousiast gebruiker van de elektronische voetvijl van Scholl, maar de behandeling kreeg ik met de nieuwste, roze uitvoering. Mijn harde huid werd verwijderd met de nieuwste voetvijl, en daarna kreeg ik nog een lekker voetserum aangebracht. Dit serum trekt echt mega snel in zodat je daarna meteen je schoenen weer aan kunt trekken! Het handige van de nieuwste voetvijl is dat je de vijl kunt verwisselen! Iedere vijl heeft zijn eigen structuur voor ieder type huid en eelt.

Na het lakken van de nagels kreeg ik nog een superleuke goodiebag mee met de nieuwste lijn van Scholl, deze zal ik komende week nog even uitgebreid laten zien op mijn blog. Ik vond dit event echt een heerlijke ervaring, zo na een lange dag shoppen en events & persdagen bezoeken. Daarom wil ik Scholl en Oona bedanken voor hun gastvrijheid! Wat vind jij van de producten van Scholl? En wat doe je zelf aan voetverzorging? De pop-up bar zal per juni open zijn voor publiek op een Amsterdamse locatie.

Styled by Romy

Een gedachte over “EVENT REPORT: Luxe pedicure bij de Scholl Pop-Up Bar”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven