Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: F/W Pressdays Oona PR, Simply PR, Ganbaroo PR & Jam Jam PR

Afgelopen donderdag zat ik weer lekker een dagje in Amsterdam voor de persdagen van Oona PR, Simply PR, Ganbaroo PR en Jam Jam PR. Onder het genot van heerlijke Red Velvet cake, macarons, biologische sapjes en veel meer lekkers werd ik rondgeleid langs de nieuwste wintercollecties voor dit najaar. Wat me vooral opviel was het kleurgebruik, ik zag namelijk in vrijwel alle collecties donkergroen terugkomen, gemixt met nudetinten, aardetinten- en zwart. Ook paars en rood kwamen veel terug! We gaan veel oversized jassen zien, en grote, grofgebreide vesten. Dit combineren we dan weer met een comfortabele joggingbroek, en platte enkellaarsjes of juist een metallic hak.

Op het gebied van accessoires mogen wij fashionista’s uitpakken; ik zag felgekleurde fake fur tasjes, aparte schoenen met zilveren details, studded rode motorlaarsjes, zonnebrillen met glitters en bohemian sieraden. Kortom: een bonte mix aan stijlen, met een rustig kleurenpalet! Kijk je mee naar mijn favorieten?

2Prachtige bloesemboom bij Ganbaroo PR, hier worden wij modemeisjes toch blij van. 3Hippietasjes- en sieraden van Coco Bonito. 4Heerlijk warm gilet van River Island, supermooi voor over een vrouwelijk jurkje!5Leatherlook plooirok bij Ganbaroo PR. 6Superleuke accessoires bij Oona PR. 7Met deze gouden zonnebril, gezien bij Jam Jam PR, is elke outfit meteen helemaal af!8Mooie Scandinavische jassen met prachtige texturen, bij Ganbaroo PR. 9Ook bij Ganbaroo PR: heerlijke biologische limonade met té leuke rietjes!10Deze rode motorlaarsjes met sterretjes van Fab. gaan op mijn verlanglijstje voor komend najaar. 11Mijn favoriete droogshampoos van Batiste, ik kreeg ook een nieuwe fles mee om thuis te testen!12Nepbonten tasjes in felle kleurtjes van River Island Kids. 13Wist jij al dat Scapa zulke prachtige, zilveren jassen maakte? Ik niet!14Mooie clutch met steentjes bij L.K.Bennett; ook Koningin Máxima is fan van dit merk!15Poederroze horloges bij Rosefield, moet ik natuurlijk hebben. 16Sexy lingerie uit de najaarscollectie van Triumph. 17Volgens Oona PR mogen we komend najaar uitpakken met onze accessoires!

Ben jij ook al helemaal hebberig geworden van bovenstaande musthaves? Be prepared, want volgende week zit ik weer twee dagen in Amsterdam voor toffe nieuwe wintercollecties. Ik zou het superleuk vinden om jouw favorieten van vandaag te horen!

Styled by Romy

7 gedachten over “EVENT REPORT: F/W Pressdays Oona PR, Simply PR, Ganbaroo PR & Jam Jam PR

  1. Het gilet van River Island is mijn favoriet en de hippie tasjes van Coco Bonita!
    Ik ben benieuwd vanaf wanneer dit te krijgen is?!

  2. Ah zo tof die opvallende accessoires! Daarnaast is de combinatie van groen, bruin en nude tinten mij op het lijf geschreven. Love it! Ga je toevallig donderdag ook naar Fuse? Dan ga ik je daar vast zien 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.