Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De ideale zomertas

Als ik aan jou vraag wat dé ideale tas is tijdens de zomermaanden moet je waarschijnlijk, net als ik, echt even nadenken. Bij mij staat de zomer altijd bol van de picknicks, dagjes strand, tuinfeestjes en barbecues en dan draag ik het liefste heel makkelijk een kleinere crossbody bag bij me. Die heb ik inmiddels in elke kleur, vorm en grootte en van elk merk. Juist daarom wilde ik eens iets totaal anders.

Gelukkig had Brandfield het antwoord voor me, zij hebben naast prachtige sieraden- en accessoires ook nog eens een zeer hebberig makende tassenafdeling. Hier vind je tassen voor hem en haar, van vrijwel elk denkbaar merk. Vooral van de luxere tassen van topmerken als Valentino, Tommy Hilfiger en Guess ben ik groot fan. Tijdens een dagje strand mag een goede strandtas naar mijn mening natuurlijk niet ontbreken.

[show_shopthepost_widget id=”2732003″]

Ik keek wat rond en kon maar geen keuze maken, want ik vind bijna alles leuk bij Brandfield. Uiteindelijk koos ik voor deze te schattige strandtas met cactus-detail. De tas is van het Scandinavische merk Becksöndergaard – ik kende dit mooie merk al van haar comfortabele sjaals, fijne knitwear en luxe afgewerkte (avond)tasjes. Deze beauty is gemaakt van katoen en heeft een buitenkant van raffia. Je kunt de tas lekker stevig om je schouders hangen met behulp van de crèmekleurige, gevlochten handvatten.

Voor deze strandtas betaal je iets meer dan gemiddeld, maar dat is hij helemaal waard. Hij is gemaakt van een enorm sterke, luxe kwaliteit en heeft ontzettend handige vakjes aan zowel de binnen- als buitenkant. De fashionable cactus gaf voor mij de doorslag – deze wilde ik aan mijn collectie toevoegen! Je kunt de tas niet alleen meenemen tijdens een dagje strand, maar bijvoorbeeld ook inzetten tijdens het shoppen.

Nog steeds géén idee wat dé tas voor jou gaat worden deze zomer? Dan deel ik graag dé trends met je. Momenteel zien we veel cartooneske tassen, zo’n tas is bij voorkeur bewerkt met felle kleuren, patches en prints. Ook mogen we weer massaal aan de buideltas – liefst met opvallend, statement hengsel. Daarnaast zien we weer veel gouden elementen en dieren-details zoals schubben en krokodillen-print.

Vergeet kleine, subtiele tassen en ga deze zomer vooral voor de XXL-shopper à la MyohMy. Hier mag je gerust in investeren omdat je hem jarenlang zult gaan gebruiken. Wat we verder op zomertassen zien zijn pompons, raffia, tropische elementen en ik zie momenteel vooral dé grote trend van dit jaar veelvuldig voorbij komen: de basket bag. De tas die nog het meest lijkt op een rieten mandje is erg populair onder internationale modebloggers.

Essentials voor in je strandtas
♥ Een verfrissende gezichtsspray
♥ Een goede zonnebrand met minstens factor 30
♥ Je favoriete tijdschriften
♥ Drinken en lekkere snacks
♥ Fruit: om zo op te eten of om in stukjes te snijden voor in je water
♥ Een salt spray om in je lokken te sprayen voor die ultieme beach look
♥ Een gezichtscrème en lippenbalsem met hoge factor
♥ Een sjaaltje of hoed om je haar en hoofdhuid te beschermen
♥ Een statement zonnebril

Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen met deze post. Laat je mij weten welke tas jouw favoriet is voor zomer 2017? En wat echt niet mag missen in je strandtas tijdens een dagje zwemmen en zonnen? Happy weekend!

Fotografie door Mira bij Key West Beachhouse / Jurk van H&M.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.