REVIEW: GUESS 1981 fragrance

GUESS is toch wel één van mijn favoriete merken; het is jong, vrouwelijk en on trend – precies waar ik van hou. GUESS kwam begin mei met een nieuwe geur genaamd 1981. De geur is geïnspireerd op het erfgoed van het merk en de klassieke elegantie van de GUESS-meisjes die tot op de dag van vandaag iconisch zijn. Parfumeur Stephen Nilsen creëerde een geur die ons vrouwen helpt om trouw aan onszelf te zijn, en te doen wat wij met ons leven willen.

In de geur hoopt GUESS jonge vrouwen te inspireren om hun sterke, innerlijke kracht te combineren met hun vrouwelijke zachtheid. De naam 1981 komt natuurlijk van het geboortejaar van GUESS, waarin het merk werd opgericht als een iconisch symbool van een jonge, sexy en avontuurlijke leefstijl. De geur staat voor het ongecompliceerde leven in LA en is met haar zuivere houttonen en luchtige, sensuele musk een weerspiegeling van de Zuid-Californische natuur.

De verpakking van dit parfum past natuurlijk perfect bij mij: roze en lekker meisjesachtig, met chique, zilveren details. De glazen flacon heeft een klassieke, ronde vorm. GUESS omschrijft haar nieuwe geur zelf als geraffineerd, zelfverzekerd en tijdloos. 1981 is een sensuele bloemige geur met een vleugje musk – de eerste in zijn soort van het merk. In de geur ruik je viooltjes, ambrette, zachte jasmijnblaadjes, zoetsappige peer en romig sandelhout. Ook zit er cederhout en amber in de basis van de geur.

Bloemig, sensueel, warm en sexy – 1981 past helemaal bij jonge vrouwen in de bloei van hun leven. Ik vind de geur fris, subtiel aanwezig en lekker meisjesachtig. Gedurende de dag vervliegt hij iets, maar dat is meteen weer een goede reden om nog eens lekker te sprayen. Met het oog op de zomer vind ik dit de perfecte geur voor zowel overdag als ’s avonds naar een hip strandfeestje. GUESS 1981 is vanaf nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde GUESS Fragrances verkooppunten. Ga jij de geur proberen?

Het product in deze Review heb ik ontvangen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *