Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Yves Rocher’s vernieuwde ‘Hydra Végétal’-skincare lijn

De zomer staat weer voor de deur en dan willen we natuurlijk allemaal een gezonde, stralende huid. Het liefst met zo min mogelijk make-up. Een glowy, egale huid is de basis van een gezonde uitstraling, en juist door alle schadelijke UV-straling, zwembaden vol chloorwater en het zoutgehalte in de zee krijgt onze huid met name in de zomer echt wel wat te verduren.

Met de nieuwe ‘Hydra Végétal’-huidverzorging van Yves Rocher krijgt jouw huid zowel ‘s morgens als ‘s avonds een echte hydratatieboost. De vernieuwde collectie heeft water als uitgangspunt genomen, want of je nu een droge, gemengde of onzuivere huid hebt – hydratatie is key. De producten gaan uitdroging van de huid tegen en geven je huidje weer dat aangename, comfortabele gevoel.

De lijn staat óók voor de verschillende momenten op onze dag. Na het douchen wil je het liefste snel je huid even hydrateren voordat je de deur uitgaat. Na het sporten hydrateer je je huid met een verzorgend product. Om vier uur, het gebruikelijke moment waarop veel mensen hun concentratie verliezen, heeft de huid een boost nodig. En ook ’s avonds, voor het slapen gaan, wanneer je even een momentje voor jezelf hebt.

Waarom een hydraterende verzorging?
• Bescherm je huid tegen invloeden van buitenaf
• Maak je huid zachter
• Je huid wordt stralender
• Zorgt ervoor dat make-up beter blijft zitten
• Biedt meer weerstand tegen tekenen van ouderdom
• Je huid herstelt ‘s nachts optimaal

Celullair water van Edulis
In de ‘Hydra Végétal’-huidverzorging zit cellulair water uit de Edulis-vetplant. Deze plant valt op door haar opmerkelijke vochtreguleringsmechanisme. De werkstof uit de plant zorgt ervoor dat je huid nóg meer water opslaat en dat het water beter vast kan worden gehouden in de verschillende huidlagen. Het vocht in de huid wordt dan gedurende 48 uur vrijgegeven.

De ‘Hydra Végétal-huidverzorgingsproducten van Yves Rocher zijn vrij van minerale olie, parabenen en kleurstoffen.

Hydra Végétal Gel Crème
Deze gelcrème bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijke bestanddelen. De huid wordt hiermee intensief gehydrateerd gedurende 48 uur. Je kunt hem dus zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken voor een dag-en-nacht effect. De teint ziet er frisser uit en heeft een vollere look, zo belooft Yves Rocher. De rijke gel crème is vrij van schadelijke stoffen als parabenen en siliconen.

Moisturizing Fresh Gel
Elke ochtend en avond smeer ik trouw met een oogcrème. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de zwelling rondom de ogen na een korte nacht vermindert. Deze Gel van Yves Rocher hydrateert de huid en licht deze op. Hierdoor krijg je een frissere blik. Donkere kringen worden verzacht, en dankzij de toegevoegde parelmoerdeeltjes heb jij meteen een sprankelende oogopslag. De frisse Gel maakt de oogcontouren meteen gladder.

Radiance Exfoliating Gel
Deze Gel is verrijkt met bamboe-korrels, en hij verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. De Gel maakt de structuur van de huid gladder en zachter en zorgt ervoor dat deze een stralende look krijgt. Gebruik de Gel 1 à 2 keer per week voor het beste resultaat.

Ultra-Fresh Cleansing Gel
Met deze ultra frisse Gel reinig je je huid optimaal, en krijg je weer een heerlijk, wakker gevoel. Onzuiverheden en make-uprestjes worden verwijderd en de huid wordt weer schoon en heerlijk zacht. Tip: gebruik de Gel na het reinigen met bijvoorbeeld een Milk. Sluit na de Gel af met een tonic om de poriën te sluiten en je reinigingsroutine is compleet.

Moisturizing Cleansing Milk
Dit is zeker mijn favoriete product uit de lijn. Het is een lekker rijke Milk die tegelijkertijd niet vettig is. De Milk is fris, verwijdert make-up snel en effectief op milde wijze. Na het reinigen voelt je huid niet trekkerig maar juist soepel, comfortabel en gehydrateerd aan.

Hoewel ik hierboven natuurlijk vijf producten beschrijf, bestaat de ‘Hydra Végétal’-huidverzorgingslijn natuurlijk uit veel meer producten. Zo is er bijvoorbeeld ook een micellair water en een hydraterend serum (wordt 29 mei as. gelanceerd) . Het beste kun je dus naar de Yves Rocher-winkel gaan en je laten adviseren welke producten het beste bij jouw huidtype passen.

Prijzen & verkrijgbaarheid
• Hydra Végétal Gel Crème – €14,90
• Moisturizing Fresh Gel – €14,90
• Radiance Exfoliating Gel – €13,90
• Ultra-Fresh Cleansing Gel – €15,90
• Moisturizing Cleansing Milk – €7,90

De ‘Hydra Végétal’-skincare lijn is nu verkrijgbaar in de Yves Rocher-filialen en natuurlijk online. Ik ben benieuwd: hydrateer jij je huid voldoende? Hoe zorg jij ervoor dat je dagelijks voldoende smeert?

Deze Review bevat producten die zijn toegestuurd door een merk.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven