Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Etos Botanical Boost – Basil & Grapefruit collectie

In samenwerking met Hortus Botanicus Amsterdam heeft Etos alweer een aantal succesvolle collecties uitgebracht. Tot nu toe ben ik steeds zeer tevreden geweest over de kwaliteit ervan, je hebt namelijk echt luxe producten in huis tegen een betaalbaar bedrag. In samenwerking met de Hortus kiest Etos planten die onze huid weer kracht en energie geven. Kenmerkend aan de Botanical Boost-producten zijn de chique, koperkleurige accenten.

Dit keer selecteerden Etos en de Hortus de basilicum-plant. Deze plant staat erom bekend je energie te kunnen versterken. Van oudsher werd het al gebruikt om de geest te kalmeren en de stemming te verbeteren. We hebben vast allemaal wel eens met basilicum gekookt. Het doet mij altijd wegdromen naar Mediterraanse bestemmingen. Hoe verrassend is het dat basilicum met grapefruit wordt gecombineerd?

Grapefruit werkt verfrissend voor lichaam en geest. De verkwikkende citrusgeur geeft je een energieboost en versterkt een goed humeur, aldus Etos. Omdat de hoogwaardige Basil & Grapefruit collectie zo prikkelend en energie-gevend is, vind ik hem met name erg geschikt om te gebruiken wanneer je ‘s morgens onder de douche staat. Het is echt een geur die je even goed wakker maakt.

Kijkend naar de verpakkingen ben ik weer erg positief. De producten zien er luxe uit, en wat ik altijd zo mooi vind aan de Botanical Boost-producten zijn de handgetekende details op de flacons. Ik kreeg de Scented Sticks en de Shower Foam toegestuurd om eens lekker thuis te testen. Na ontvangst stapte ik meteen met het Foam onder de douche, want dit is gewoon echt mijn favoriete douche product.

Met een rijk schuim voor onder de douche maak je mij altijd erg blij. Ook dit schuim van Etos is daar geen uitzondering op – wat een heerlijke geur! De geur is kruidig, zoet, Mediterraans en je ruikt zeker ook een vleugje citroen. Ik vind het goed dat Etos er een zoet element aan toe heeft gevoegd, want anders zou het denk ik wel erg kruidig en pittig zijn. Het Foam komt in een lekker grote verpakking en smeert goed uit over de huid.

Na het douchen heb ik zeker een lekker schoon, zacht gevoel en is mijn huid absoluut niet geïrriteerd. Doordat het schuim lekker vol en rijk is, en verrijkt is met een laagje olie, voelt je huid prima gehydrateerd aan. Ook na het douchen ruikt de huid nog subtiel na naar friszoete Basil & Grapefruit.

Ook met de geurstokjes maak je mij heel blij. Ik heb ze meteen in de woonkamer gezet! Ik moet zeggen dat ze wel heel subtiel zijn, en dat ik ze door de woonkamer heen niet heel duidelijk ruik. Maar dit kun je verhelpen door ze regelmatig om te draaien. Dan vervliegt de geur minder snel. Wat ik trouwens een beetje jammer vind is de plastic huls – dit was mijns inziens mooier en luxer geweest van glas.

• Shower Foam – € 4,99
• Scented Sticks – € 7,99

De Basil & Grapefruit collectie bevat ook nog een Showerpeeling, goed excuus om naar de Etos winkels te gaan dus! Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met Etos Botanical Boost, en wat jouw favoriet is.

In samenwerking met Etos Friends. / Deze Review bevat toegestuurde producten.

Styled by Romy

Een gedachte over “Etos Botanical Boost – Basil & Grapefruit collectie”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven