Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

The Body Shop ‘Widdringtonia’ herfstgeur

Op zoek naar een nieuw parfum voor de herfst? Wellicht was je al bekend met de heerlijke geuren van The Body Shop, zeer populair onder beautylovers wereldwijd. Hun geuren zijn betaalbaar, doen qua kwaliteit niet onder voor de parfums van de grote modehuizen en zijn natuurlijk cruelty free. Ik kreeg de ‘Widdringtonia’ eau de parfum toegestuurd – een geur die ik nog niet kende, maar die direct mijn hart gestolen heeft.

Zoals je misschien wel weet, houd ik erg van kruidige, houtachtige geuren. Voor mij geen zoetige geuren maar liever iets sensuelers. Om deze reden draag ik ook graag heren parfums, omdat ik ze vaak net even wat nootachtiger en kruidiger vind. Het ingrediënt waar ik helemaal warm van word is cederhout – een heerlijke, subtiele en kruidige houtgeur. Ik werd dan ook mega enthousiast toen ik ontdekte dat deze geur ook in Widdringtonia zit.

Deze geur van The Body Shop ademt natuurlijk herfst, met haar basis van cederhout. Daarnaast vind je warme salie en vetiver (een grassoort uit India) voor een meer aardse geur, zo meldt The Body Shop zelf. De geur is geïnspireerd op Zuid-Afrika’s West Kaap, en omschrijft zichzelf als uniek en een tikkeltje gedurfd. Zoals we van The Body Shop gewend zijn, is de geur gebotteld in gerecycled glas met een natuurlijke, houten dop.

Je kunt Widdringtonia natuurlijk op zichzelf dragen. Dan heb je maar weinig nodig voor een geur die je gedurende de dag nog steeds subtiel zult ruiken. Ik kreeg zelfs complimenten van collega’s over mijn nieuwe parfum! Het leuke is dat je deze geur kunt mixen met de andere parfums uit de The Body Shop ‘Elixirs of Nature’ range. Zo creëer je jouw eigen, botanische mash-up.

Ik vind dit een heerlijke, sensuele en verleidelijke geur die zowel ‘s avonds als overdag prima te dragen is. Hij is perfect afzonderlijk te dragen en ook te combineren met andere botanische parfums. De geur is natuurlijk, houtachtig, kruidig en vooral heel erg herfst.

Voor € 38,00 heb je Widdringtonia al in huis, dat is dus ook nog eens heel betaalbaar. Leuk als cadeau voor jezelf, maar ook alvast een mooie cadeautip voor komende feestdagen.

Met het oog op de naderende herfst heb ik trouwens een leuke, small note. Weten jullie nog dat ik de afgelopen maanden deelnam aan de Treatwell Beauty Award 2017? Helaas won ik niet, maar mag ik jullie wél een fijne kortingscode aanbieden: BLOG15 voor 15% korting op je eerstvolgende behandeling.

Dat zou dus een lekkere pedicure, manicure of kappersbeurt kunnen zijn, of een ontspannende massage! Zelf heb ik een fijne giftcard gekregen, ik ga jullie zeker vertellen over mijn ervaring met Treatwell en ben ook even benieuwd voor welke behandeling jullie zouden kiezen. Dit is overigens niet gesponsord maar vind ik gewoon leuk om even te vermelden :-).

Terug naar The Body Shop: Widdringtonia is nu te koop in zowel hun winkels als online shop. Wordt dit jouw nieuwe herfstparfum?

Het product in deze post heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven