Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Stijlvolle koptelefoon via Bluetoothkoptelefoons.nl

Oké, ik weet niet of jullie dit ook hebben, maar ik vind het onderwerp ‘gadgets’ nou niet meteen super enthousiast makend. Er zijn vaak weinig leuke gadgets voor ons vrouwen, en ik word vaak ook niet bepaald warm van allerlei technische snufjes. Gelukkig begrijpen ze bij Bluetoothkoptelefoons.nl wél wat de jonge vrouw wil. Want hoe zorg jij ervoor dat de geluidskwaliteit van bijvoorbeeld alle make-up tutorials en vlogs op Youtube naar wens is, terwijl je luistert?

Bij het luisteren van je favoriete 90’s R&B playlist wil je natuurlijk wél een lekkere bass. Tenminste, dat heb ik dan. Bij Bluetoothkoptelefoons.nl vind je een enorm uitgebreid aanbod van meer dan 1000 verschillende bluetooth koptelefoons, headsets en oortjes. Hun prijzen zijn ook nog eens erg aantrekkelijk, en dat komt doordat ze hun pakketjes dagelijks rechtstreeks vanuit eigen assortiment naar klanten versturen.

Dat vind ikzelf wel echt een vereiste, want ik ben gewoon niet het type dat heel veel geld neertelt voor een gadget. Maar toch wil ik niet inleveren op kwaliteit! Ik vind het af en toe heel lekker om, wanneer ik bijvoorbeeld thuis achter de laptop werk, me geheel af te sluiten van de buitenwereld en een koptelefoon op te zetten. Wanneer ik foto’s aan het bewerken ben werkt het voor mij extra stimulerend met een muziekje op de achtergrond.

Misschien ken je het wel: dat gedoe met snoertjes die in de weg zitten. Daarom werkt een draadloze koptelefoon of een draadloze headset ook zo top. Ik mocht zelf ook een gadget uitzoeken en ging voor deze bluetooth koptelefoon van P6. Fijne hieraan is dat hij inklapbaar is en dat ik hem dus moeiteloos kan vervoeren tijdens (pers)reisjes of leuke hoteltrips.

Het oog wil ook wat, daarom ging ik voor stijlvol wit. Maar er zijn ook koptelefoons in bijvoorbeeld zwart-goud of zelfs compleet roze. Je hebt 1 jaar garantie op je bluetooth koptelefoon en kunt genieten van uitstekende geluidskwaliteit. De hippe koptelefoon is geschikt voor iOS en Android. Mocht jij nu ook enthousiast geworden zijn, dan kan ik je zeker aanraden om mijn Instagram-account in de gaten te houden!

Daarop geef ik deze week namelijk shoptegoed weg om zelf een bluetooth koptelefoon of een andere mooie gadget uit te kiezen. Wat is jouw favoriete gadget? Waar let jij op bij het kopen van een gadget?

In samenwerking met Bluetoothkoptelefoons.nl.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven