Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

STARSKIN #Maskboss Challenge

Kende jij STARSKIN al? Ik in ieder geval wel, want ik ben al jarenlang groot fan van dit skincare merk. Het beautymerk staat natuurlijk wereldwijd bekend om hun fantastische sheetmaskers en niet zo lang geleden werd ik benaderd of ik het leuk vond om hun nieuwe #Maskboss-set te testen! Dit is een speciale challenge die 7 dagen lang duurt en die je dus in 7 dagen tijd een compleet vernieuwde, gezonde en stralendere huid belooft.

In de speciale #Maskboss-box vind je dus 7 maskertjes – een aantal sheetmaskers voor je gezicht maar ook voor de ogen en zelfs de lippen komen aan bod! Zo kun je elke dag weer iets anders proberen en maak je tegelijkertijd kennis met STARSKIN. Leuk weetje: STARSKIN is PETA-gecertificeerd én dierproefvrij. Én de #Maskboss-set is ook nog eens dé perfecte cadeautip voor de feestdagen. Laten we naar de inhoud gaan!

✯ Day 1: Red Carpet Ready™ Hydrating Bio-Cellulose Face Mask
Bij een degehydrateerde, droge en vooral uitgeputte huid zou dit masker uitkomst moeten gaan bieden. Omdat we allemaal dromen van een gezonde, glowy huid ontwikkelde STARSKIN dit sheet masker voor een extra hydratatie boost. Aanbrengen gaat makkelijk: je scrubt de huid van tevoren even, verdeelt met je vingertoppen het serum goed over het masker terwijl deze nog in de verpakking zit en je verwijdert de bovenste en onderste laag van het masker.

Ik heb hem 20 minuten laten zitten, en dat is ook wel de ideale tijd. Elk Red Carpet Ready™ Hydrating Bio-Cellulose Face Mask is doordrenkt met krachtig skin plumping-serum en is gemaakt van vitaminerijk kokos sap. Hierdoor krijg je dus dat intens gehydrateerde en soepele huidje. Ideaal: na gebruik hoef je dit masker niet van je gezicht te spoelen maar je masseert hem in. Het masker voelt aan als een soort van koele pudding, die heerlijk kalmerend op de huid werkt.

Mijn huid voelt al direct na gebruik enorm vol en zacht aan en glanst van gezondheid; het is te merken dat dit masker een enorme boost geeft.

✯ Day 2: 7-Second Morning Mask™ 7-in-1 Miracle Skin Mask Pads
Omdat ik ‘s morgens een gezichtsbehandeling had staan, heb ik dit masker stiekem ‘s avonds gebruikt. Geen zorgen, want dit maskertje werkt ook dan prima. Het 7-Second Morning Mask™ is erg handig en ontzettend snel in gebruik. Hij is bedoeld om de huid een snelle oppepper te geven en is ideaal als losse behandeling tussen 2 maskers in. Het masker werkt als een scrub-, serum, masker en een verzorgende crème in één. Je gezicht krijgt dankzij de geribbelde stof een heerlijke massage én wordt ontdaan van dode huidcellen.

Na de 7 seconden durende massage kun je het overgebleven serum inmasseren en klaar ben je! Ideaal vlak voor een date, want je krijgt er een instant glow van! Mijn huid oogt voller en glanzend van gezondheid. Als je dus een ietwat doffe, vermoeide huid hebt is dit echt ideaal. Het overgebleven serum uit het 7-Second Morning Mask™ is tevens ideaal als primer voor onder je make-up. Tip: dep de huid met een wattenschijfje af om teveel serum en dus een te glanzende look te voorkomen.

✯ Day 3: Dreamkiss™ Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask
Ik merk dat ik toch wel steeds moet wennen aan het aanbrengen van sheet maskers. Ze hebben soms namelijk nogal de neiging om van de huid af te glijden. Met dit lipmasker had ik dat ook even. Heel apart om het Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask uit te proberen, hij belooft namelijk instant gezonde, gehydrateerde en vollere lippen. Ik moet zeggen dat ik hem erg fijn vind en dat hij ook goed werkt tegen velletjes en droge, gebarsten lippen.

Na het verwijderen van dit masker voelen mijn lippen tintelend aan. Volgens de achterkant van de verpakking betekent dit dat het masker zijn werk doet. Ik merk inderdaad dat de doorbloeding van mijn lippen wordt gestimuleerd en dat ze hierdoor iets voller lijken. Ze voelen weer lekker gehydrateerd en healthy aan. Tip: het Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask serum is ideaal als lipstick primer!

✯ Day 4: Lifting Lace™ Sculpting V-Shape Compression Lace Mask
Ik keek er echt naar uit om dit masker te gaan proberen! Dit luxe masker bestaat uit kant en is echt het mooiste masker dat ik ooit heb gezien. Het rijke masker wordt bevestigd om de oren (!!) en loopt tot onderaan de kaak. Dat is niet voor niets: het Lifting Lace™ Sculpting V-Shape Compression Lace Mask belooft namelijk een ware mini-facelift! Ik vind het bevestigen van dit masker aan mijn oren nogal een vreemde opgave, het voelt namelijk erg glibberig aan. Even wennen!

Het maskertje voelt lekker verkoelend en kalmerend aan op de huid. Wanneer ik het na ongeveer 20 minuten verwijder, voelt mijn huid heerlijk vol en geboost aan. Ik heb wel degelijk het idee dat de huid bij mijn kaak en kin ietwat strakker aanvoelt, maar dit kan natuurlijk ook komen door het strak getrokken masker.

✯ Day 5: Lifting Lace™ Revamping Meltaway Lace Eye Mask
En weer een lace mask! Oogmaskers zijn mijn favoriete maskers omdat ik snel last heb van een vermoeide en trekkerige huid rondom mijn ogen. Ook heb ik vaak last van donkere kringen – tijd om hier iets aan te doen. Dit maskertje geeft een intensieve behandeling aan de kwetsbare huid rondom de ogen, en het luxe kant is doordrenkt in collageen-, hyaluronzuur en anti-aging groene thee. Allemaal bedoeld om de dunne huid weer volume te geven.

Ik moet echt zeggen dat dit het beste masker ooit is, het werkt namelijk écht. Ik heb hem zeker 40 minuten laten intrekken en hij blijft keurig op zijn plek zitten. De huid rondom mijn ogen voelt onmiddellijk gekalmeerd en hersteld aan, en ook krijgt deze een enorme vochtboost en een betere doorbloeding. Wanneer je dit masker wekelijks gebruikt denk ik echt wel dat je op de langere termijn een enorme afname van wallen en donkere kringen hebt. Ik wilde hem niet meer af, en ga hem zeker ‘los’ kopen!

✯ Day 6: 7-Second Morning Mask™ 7-in-1 Miracle Skin Mask Pads
Het 7-Second Morning Mask™ 7-in-1 Miracle Skin Mask Pads zit tweemaal bijgevoegd en dat is niet voor niets, de pads zijn namelijk ideaal om je huid lekker te boosten tussen de verschillende maskertjes door. De huid wordt hierdoor optimaal voorbereid op de verschillende STARSKIN maskers en wordt tegelijkertijd gescrubt, gehydrateerd en gereinigd.

✯ Day 7: After Party™ Brightening Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask Masker
Ik blijf het lastig vinden om een sheet masker helemaal glad en perfect op mijn gezicht aan te brengen. Ook bij dit masker, bedoeld om de doffe en vermoeide huid een goede opfrisser te geven, had ik dit weer. Gelukkig glijdt dit masker niet van mijn gezicht en voelt hij meteen heerlijk verkoelend en oppeppend aan. Ik ga nooit uit en ik drink ook niet, dus op een kater zul je mij niet betrappen.

Toch is dit speciale afterparty-masker ook perfect inzetbaar als energie-boost na een korte nacht of na een vermoeiende werkweek. Ikzelf gebruikte het After Party™ Brightening Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask Masker na een nachtje te weinig slaap en ik moet zeggen dat hij heerlijk verkoelt en de huid weer glanzend en gezond laat ogen. Het krachtige Vitamine-C complex in dit masker zorgt ook zeker voor een vollere huid.

En toen was de #Maskboss Challenge alweer om! Ik moet zeggen dat ik dit stiekem best wel jammer vind en ik moet echt vaker de tijd nemen om mijn huid op te peppen met een maskertje doordeweeks. Is mijn huid verbeterd na de Challenge? Ja! Ik had al een hele makkelijke en ook wel egale huid, maar mijn trekkerige en vermoeide winterhuidje is zeker een stuk gezonder gaan ogen en aanvoelen.

Ook voelt mijn huid energieker en voller aan, glanst hij mooi gezond en merk ik echt dat de roodheid op met name mijn wangen goed is weggetrokken. Je kunt de STARSKIN #Maskboss-box kopen óf online bestellen bij Douglas of bij ASOS voor de prijs van €37.16. Dit vind ik dus heel betaalbaar, zeker omdat ik weet dat de losse STARSKIN-maskers vaak rond de €10 kosten. Ga jij de box testen, of misschien wel cadeau geven?

Het product in deze blogpost heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven