Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

L’Occitane ‘Immortelle Divine’-collectie

In het najaar wil ik mijn droge huidje toch nét even wat extra’s geven en dan is de nieuwe ‘Immortelle Divine’-collectie van L’Occitane ideaal. Bijzonder aan deze luxe lijn is de toegevoegde, essentiële Immortelle olie: een biologische olie met bijzondere eigenschappen die de bloem het ideale ingrediënt maken voor anti-aging producten. Nu ben ik pas 26, maar ik heb wel eens gehoord dat de leeftijd van 25 jaar de ideale leeftijd is om te beginnen met anti-aging.

De ‘Divine’-collectie van L’Occitane biedt ons een weldadige productlijn die belooft ‘de huid te laten stralen van jeugdigheid’. Ik ben benieuwd! In de collectie zitten dus echt mega veel producten zoals bijvoorbeeld een dagcrème, een speciale youth oil, verschillende, luxe gift-sets met daarin meerdere items, een serum, een crème-masker en meer. Ik kreeg de Balm Make-up Remover en de Cream-in-Foam Cleanser toegestuurd.

Het reinigen van mijn gezicht is een ritueel dat ik tweemaal per dag herhaal en wat ik met uiterste zorg doe. Ik krijg vaak complimenten over mijn huid en dat komt natuurlijk niet vanzelf aanwaaien! Ik vind dat je echt mag investeren in goede verzorging en dat het erg belangrijk is om jezelf te verwennen met lekkere crèmes-, reiniging en maskers. Omdat je een reiniging natuurlijk in meerdere stappen doet, begin ik met de Balm Make-up Remover.

Dit product is bedoeld om je huid super zacht te ontdoen van onzuiverheden. Tijdens het aanbrengen van deze balm verandert de heerlijke textuur in een olie die op je gezicht smelt. Ikzelf vind het prettig om een klein beetje water met de balm te mengen, maar dit hoeft niet per sé. Verwarm hem goed tussen de handpalmen en breng de Balm Make-up Remover al circulerend aan op de huid.

De balm is zo zacht en mild dat hij makkelijk op de huid rondom de ogen en op de lippen kan worden gebruikt. Alles wordt verwijderd, zelfs hardnekkige waterbestendige mascara en zelfs matte, liquid lipstick! De textuur van de Balm Make-up Remover is enorm creamy en zacht, waardoor aanbrengen moeiteloos gaat. Na het spoelen met water voelt je huid weer heerlijk gekalmeerd aan.

Ik krijg hier een heel zacht en glad huidje van, en het trekkerige gevoel dat ik normaal gesproken van cleansers krijg, heb ik nu niet. Je kunt de Balm Make-up Remover, verrijkt met Vitamine E, op zichzelf gebruiken, maar nóg doeltreffender vind ik de combinatie met de Foam-in-Cream Cleanser. Deze tweede stap van het reinigingsritueel ontdoet je huid van onzuiverheden door middel van een rijk, zacht schuim.

De heerlijke crème uit deze tube verandert al in de handen in een zacht schuim wanneer je het in aanraking brengt met water. Je hebt niet veel nodig van de Foam-in-Cream Cleanser omdat hij ontzettend rijk is, en snel schuimt. Bij het reinigen van mijn gezicht laat ik de voorgaande Balm Make-up Remover even op mijn huid zitten en breng ik het schuim hier overheen aan. Dan spoel ik alles in één keer af voor een flawless huid.

Dankzij de biologische, essentiële oliën uit de Immortelle-bloem droogt de huid niet uit. Je kunt dit foam dus zelfs op de gevoeligste huid gebruiken. Je huid krijgt een echte boost, roodheid trekt weg en je poriën ogen minder grof. Mijn vriend, die een erg vette huid heeft, gebruikt de Immortelle Divine-collectie nu ook en bij hem zag ik na de eerste keer gebruiken al verschil – een veel mattere en vollere huid met een zachte uitstraling.

Wanneer ik de Immortelle Divine-collectie ‘s morgens heb gebruikt merk ik dat mijn make-up daarna veel makkelijker en egaler aanbrengt. Dat komt doordat de huid een echte boost krijgt en veel egaler en gezonder oogt- en aanvoelt. Ik vind deze producten ware aanraders en zou zeker ook de rest van de collectie willen uitproberen. Je kunt de Balm Make-up Remover en de Foam-in-Cream Cleanser op zichzelf gebruiken met een dag- of nachtcrème van een ander merk óf met een bijpassende gezichtsverzorging: aan jou de keus!

Ook de geur van deze collectie is trouwens heerlijk rijk – een tikkeltje kruidig met bloemig gemixt. Ik vind de balm net even iets zachter en minder aanwezig ruiken, en het schuim is weer wat frisser, zwaarder en kruidiger.

Prijzen:
• Immortelle Divine Balm Make-up Remover – €37,00 – 65g
• Immortelle Divine Foam-in-Cream Cleanser – €34,00 – 125ml

De Immortelle Divine-collectie is nu online en in de L’Occitane-winkels te koop, en ik ben heel benieuwd of jij deze mooie lijn ook gaat proberen.

De producten in deze blogpost heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven