Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Scholl ‘Velvet Smooth’ Elektrische Nagelset

Zondag is altijd mijn ‘vaste’ dag als het aankomt op mijn uitgebreide, persoonlijke verzorging. Ik neem dan het liefst urenlang tijd voor haar- en gezichtsmaskertjes, scrubben en natuurlijk komen mijn nagels ook aan de beurt. Ik vind niets vervelender dan vijlen; ik ben naar mijn mening gewoon teveel tijd kwijt aan het mooi in vorm vijlen van mijn nagels. Ook nagels knippen vind ik maar een irritante taak, en daar heeft Scholl nu iets op gevonden. Al langere tijd ben ik groot fan van de elektrische voetvijl van Scholl, maar nu is er ook een heuse, elektrische nagelvijl! Hiermee zou je in een handomdraai weer kortere, mooi gevormde nagels moeten hebben. Maar er is meer, want ik kreeg naast mijn nagelvijl ook drie extra opzetstukken én een fijne nagelriemolie. Dat testte ik voor jullie.

234Als allereerst heb ik de Scholl ‘Starter Elektrische Nagelvijl’ uitgeprobeerd. Dit is, zoals de naam al zegt, de basis van de nieuwe Scholl-productlijn. De nagelvijl ziet eruit als een lange, felblauwe staaf waarop je 3 verschillende opzetstukken kunt schuiven voor een complete nagelroutine. Met deze elektrische nagelvijl kun je zowel je teen- als vingernagels een goede verzorging bieden voor gezond uitziende, glanzende nagels in een handomdraai. De vijl ligt prettig in de hand en heeft een prima, compact formaat waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. Ook zit er een dop op ter extra bescherming. De vijl heeft 2 verschillende snelheids-standen, waarvan ik eigenlijk alleen de laagste stand gebruik. Ik vind de hoogste stand nét even iets te hard trillen waardoor hij de nagels wellicht iets té kort kan vijlen als je even niet oplet.

56Hoewel er bij bovenstaande set dus al 3 verschillende opzetstukken gevoegd zitten, kun je deze uiteraard ook los kopen. In één navullingsverpakking zitten 3 verschillende opzetstukken, welke genummerd zijn. In het begin vond ik dit systeem even lastig, want er staat zóveel informatie op de verpakking dat je in de war kunt raken. Toch is het allemaal vrij logisch, want deze set bestaat uit hoofden om te vijlen, polijsten en je nagels te laten glanzen. Je begint met nummer 1, oftewel de knalblauwe, bovenste vijl. Hiermee vijl je je vinger- en teennagels binnen no time korter én mooi in vorm. Heel fijn vind ik het dat het puntje van deze vijl zó gevormd is dat hij bij alle hoeken van je nagels kan komen. Ook mijn teennagels zien er daarom weer superverzorgd uit. Ik gebruikte vijl nummer 1 trouwens ná het knippen, maar deze kan ook gebruikt worden om de nagels korter te maken.

Van het tweede opzetstuk snapte ik in het begin zijn functie niet helemaal. Als je je nagels al mooi hebt gevijld, is polijsten misschien wat overbodig. Tóch is het fijn om opzetstuk 2 nog eenmaal over je nagels te bewegen als finishing touch na het vijlen, om zo eventuele haakjes te voorkomen. Over opzetstuk 3 ben ik heel erg tevreden; hij laat mijn nagels prachtig glanzen en maakt eventuele ribbeltjes vrijwel onzichtbaar. Je bereikt hiermee het effect van een transparante nagellak; heel mooi en verzorgd. Alle 3 de opzetstukken zijn makkelijk verwisselbaar – je klikt ze zó op de elektrische nagelvijl.

78Met de Scholl ‘Velvet Smooth Verzorgende Nagelolie’, met een inhoud van 7,5 ml, verzorg én hydrateer je je kwetsbare nagelriemen. Met deze olie met vitamine E vul je de natuurlijke oliën in de huid aan. Dagelijks gebruik helpt voor gezonde en sterk glanzende nagels, zo heb ik wel gemerkt. Ik breng deze fijne en bloemig geurende olie elke avond aan voor het slapen, en wrijf hem iets uit over mijn nagel. De volgende ochtend word ik dan wakker met zachte, verzorgde en vooral gevoede nagelriemen. De elektrische nagelset van Scholl is zeker een blijvertje in mijn verzorgingsritueel, en de producten zijn te koop via oa. Kruidvat en Bol.com. Ga jíj ze scoren?

9

Prijslijst Scholl ‘Velvet Smooth’ Elektrische Nagelset;
‘Starter’ Elektrische Nagelvijl – €41,99
Elektrische Nagelverzorging Navulling – €11,99
‘Velvet Smooth’ Verzorgende Nagelolie – €9,99

De producten in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Scholl ‘Velvet Smooth’ Elektrische Nagelset”"

  1. scholl nagelverzorging gekocht. €41,– . Apparaat valt mij erg tegen. Ik moet nog steeds mijn nagels knippen, want met de vijl duurt het veel te lang. de andere twee opzetstukken hebben nauwelijks enig effect en als je je nagels wil laten glanzen, dan kun je beter, in ieder geval sneller een laagje kleurloze nagellak aanbrengen. het ding is zijn prijs op geen enkele manier waard. de losse opzetstukken kosten €17,– en dat is reden om weer over te stappen op ee handmatige vijl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven