Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Nashi Argan Shampoo- & Conditioner

Kende jij Nashi al? Ik nog niet! Nashi is een Italiaans, natuurlijk haarmerk dat veel werkt met olie in hun producten – daar houd ik van! Ik heb een enorme voorkeur voor kappersmerken en vind het heerlijk om mijn haar te verzorgen met luxe salonproducten, omdat ik ervan overtuigd ben dat zulke merken, vaak vrij van schadelijke stoffen als siliconen en parabenen, beter zijn voor de verzorging van mijn lokken. Barberstore, dé online heaven voor ons haar, heeft zeer veel verschillende professionele haarproducten, zoals bij de kapper, in hun assortiment. Ik kreeg een mailtje of ik niet kennis wilde maken met Nashi en het effect wat dit merk op mijn haar zou hebben. Vandaag stel ik je dan ook voor aan de Argan Shampoo- & Conditioner.

Eerst even over Arganolie, het hoofdingrediënt van mijn nieuwe haarproducten. Arganolie is een schaarse, Marokkaanse olie die wordt geperst uit de pitten van de Arganboom. Door haar unieke samenstelling kun je deze olie zowel in de keuken als in je beautyritueel inzetten. Dankzij de enorme hoeveelheid werkstoffen in Arganolie werkt dit intensief verzorgend voor huid-, haar en nagels; het is rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten, vitamine E en eiwitten. De Arganolie in de producten van Nashi hydrateert- en versterkt niet alleen het haar, maar ook de hoofdhuid.

0nashishampooconditioner20nashishampooconditioner30nashishampooconditioner4De Nashi Argan Shampoo komt in een gerecyclede fles met een inhoud van 200 ml. Omdat het hier om een exclusief kappersmerk met een zeer geconcentreerde inhoud gaat, betaal je hier een stuk meer voor dan voor een reguliere shampoo bij de drogist. De shampoo kost €22,95, maar is zo zuinig in gebruik dat je er niet zo snel doorheen bent. Persoonlijk investeer ik graag in producten voor mijn haar, omdat ik ze de werking vaak dubbel en dwars waard vind. Nashi Argan Shampoo is een nieuw type shampoo geschikt voor elk type haar. Het zorgt voor ideale hydratatie en natuurlijke zachtheid van het haar, en daarnaast biedt het bescherming bij gekleurde lokken.

Wat ik een groot pluspunt vind, is dat de shampoo verrijkt is met een samenvoeging van natuurlijke elementen van organische oorsprong. Nashi Argan Shampoo is vrij van sodium chloride, SLES, fosfaten en parabenen. Bij het wassen van je haar breng je een kleine hoeveelheid van de kruidig geurende shampoo aan op nat haar, en laat je deze even 3 minuten inwerken. Masseer het product ondertussen goed in, en merk hoe er een zachte, schuimende structuur ontstaat. De shampoo spoelt ontzettend snel uit en mijn toch wel beschadigde haar voelt al tijdens het wassen zachter en gladder aan. Enig minpuntje vond ik dat de shampoo bij de eerste keer wassen in mijn ogen prikte, wat ik wel een nadeel vond voor een natuurlijke shampoo.

Wel heb ik ontzettend veel verandering aan mijn haar gemerkt na het wassen met Nashi Argan Shampoo. Het droogt sneller, valt veel mooier en natuurlijker in model, het is veel minder droog en beschadigd en heeft een echte oppepper gekregen. Ook glanzen mijn lokken enorm. Dit alles merkte ik al na de eerste keer wassen! Dat belooft wat voor de langere termijn.

0nashishampooconditioner50nashishampooconditioner60nashishampooconditioner7Net als de shampoo heeft Nashi Argan Conditioner een gerecyclede verpakking met een inhoud van 200 ml, en kost hij €22,95. Dit is een hydraterende conditioner die geschikt is voor ieder haartype en die klitten in het haar aanpakt. De natuurlijke zachtheid, vochtbalans en glans van het haar zouden moeten worden hersteld. Dankzij deze conditioner zou de droogtijd van het haar moeten worden gehalveerd – ideaal, want mijn vele haar neemt altijd enorm veel droogtijd in beslag. Nashi Argan Conditioner bevat net als de shampoo geen schadelijke, chemische stoffen en zit bomvol organische ingrediënten. Je brengt de conditioner aan in de onderste helft van het haar. Ikzelf houd ervan om hierbij lekker veel product in mijn droge puntjes te masseren.

Laat de conditioner 3 minuten intrekken en spoel daarna uit. Wat ik erg fijn vind is de zacht kruidige geur van de conditioner. Al tijdens het wassen merk ik hier ontzettend veel verschil. Mijn haar voelt enorm zacht en glad aan. Dat wordt alleen maar meer nadat mijn haar is opgedroogd, wat inderdaad veel sneller gaat dan normaal. Ik heb ineens healthy hair met zichtbaar opgeknapte haarpunten, die een echte boost hebben gekregen. Mijn haar valt mooier en natuurlijker rondom mijn gezicht en is zeer makkelijk uit te kammen zonder klitten of knopen. In dit koudere weer wordt mijn haar snel statisch en zit het vaak vol klitten, maar dit is niet meer het geval. Ik ben zeer positief!

0nashishampooconditioner8Je kunt wel lezen dat ik erg blij ben met mijn nieuwe Nashi haarproducten. Mocht je willen investeren in een luxe, kwalitatief goed product dat doet wat het belooft, overweeg dan zeker Nashi. Ook vanwege haar organische, diep voedende ingrediënten die een ware boost geven aan droog, reddeloos haar. Kende jij het merk al? Zou je Nashi zelf ook wel willen proberen, naar aanleiding van mijn review? Ik ben benieuwd!

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Barberstore.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Nashi Argan Shampoo- & Conditioner”"

  1. Wow wat klinken deze fijn! Ik investeer ook graag in een conditioner (shampoo maakt bij mij nooit zo veel verschil), dus deze overweeg ik voor de volgende keer. Arganolie doet altijd zoveel goeds voor haar en ik kan de extra shine wel gebruiken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven