Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Miss Sporty ‘Precious Shine 3D’ budget lipgloss

Miss Sporty is een merk waarvan ik nog nooit een product heb gebruikt. Ik moet toegeven dat het merk me tot nu toe niet echt trok; misschien komt dit door het uiterlijk van de producten. Het gaat hier natuurlijk om een budgetmerk, en ik vond dat je dit af en toe ook wel aan de producten afzag. Tóch zag ik steeds meer Miss Sporty-reviews opduiken op blogs en werd mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd. Vorige week lag er een pakketje in de brievenbus met daarin de 2 nieuwste ‘Precious Shine 3D’lipglosses van Miss Sporty. Op het eerste gezicht twee mooie en rijke tinten, dus ik besloot ze voor jullie te testen! Dit lijken mij namelijk de 2 perfecte lipkleuren voor Valentijnsdag – romantisch, vurig en girly.

2345‘Sexy, glamorous en sophisticated’ – zo noemt Miss Sporty haar nieuwste lipglosses zelf. Met deze glossjes zouden je lippen moeten gaan fonkelen als diamanten. Perfect voor tijdens een avondje uit, maar misschien juíst leuk om een regenachtige, doordeweekse dag mee op te leuken. ‘Precious Shine 3D’-lipgloss zou onze lippen voller moeten doen lijken en ons daarbij een stralende lach moeten geven. In de lipgloss zit een unieke, multidimensionale technologie dat zorgt voor een 3D-effect op je lippen. Ben jij al nieuwsgierig? Ik wel! Ook leuk om te weten is dat de glossjes zorgen voor een extra hydratatie-boost voor je lippen. De ‘Precious Shine 3D’-lipglosses zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren; ik ontving #320 ‘Eternal Ruby’ en #210 ‘Splendid Pink’.

67IMG_2506‘Eternal Ruby’ is, zoals de naam het al zegt, een rijke en robijnrode tint. De lipglosses hebben elk een inhoud van 7,4 ml en zitten in een transparant met zilveren huls. De huls voelt nog best zwaar aan, en er zit een stevige draaidop op. Zo op het eerste gezicht heeft ‘Eternal Ruby’ een prima kleur, wel merk ik dat hij een plakkerige, ietwat stroperige textuur heeft. Je brengt hem aan door middel van een handige applicator, waarmee je heel precies kunt werken. Wat mij direct opvalt is de mierzoete geur; hierin ruik ik een vleugje kokos. Bij het aanbrengen is de lipgloss iets wateriger en minder rijk als dat hij er in de huls uitziet. Ook geeft hij helaas af op mijn beker bij het drinken. Toch is het een gloss die echt wel een paar uur blijft zitten. Ik vind het jammer dat hij, eenmaal op de lippen, zo plakkerig aanvoelt.

8910IMG_2392De kleur ‘Splendid Pink’ is een kleur die ik zelf ook zo zou kopen. Het is een koel roze, ietwat mauve-achtige tint. Deze kleur lijkt een stuk minder glitters te bevatten als ‘Eternal Ruby’ en lijkt daarmee een neutrale tint die overdag prima gedragen kan worden. ‘Splendid Pink’ is subtiel aanwezig en ziet er licht uit op de lippen. Worden mijn lippen er optisch voller van? Bij ‘Eternal Ruby’ merkte ik dit absoluut niet, maar bij deze lichtere tint wél. En dat terwijl ik aardig volle lippen van mezelf heb. ‘Splendid Pink’ dekt in 2 laagjes en geeft een subtiel effect. Ik voel helaas niet veel van de hydratatie die Miss Sporty belooft. Ook is het echt wel een plakkerige textuur waaraan je haar blijft plakken als je in winderig weer buiten loopt. Ik zou deze tint niet zo snel ‘alleen’ dragen, maar meer als extra touch over een mauve-kleurige lipstick heen.

De ‘Precious Shine 3D’-lipglosses zijn nu verkrijgbaar bij oa. Bol.com en Etos, en kosten €2,99 per stuk. Ga jij ze proberen?

Ik heb de Miss Sporty ‘Precious Shine 3D’-lipglosses ontvangen ter review.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Miss Sporty ‘Precious Shine 3D’ budget lipgloss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven