Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Kruidvat Spa Secrets Body Cream & Shower Foam

2Onlangs lanceerde Kruidvat haar nieuwe Spa Secrets-lijn, een luxere lijn met ingrediënten uit verschillende landen. Spa Secrets bevat drie verschillende lijnen, namelijk de Treasures of Morocco-lijn met rode verpakkingen, de Traditions of Japan-lijn in het groen en de gele lijn genaamd Miracles of Bali. Van tevoren had ik al gelezen dat de groene lijn unisex is, en daarom besloot ik alleen producten uit de rode en gele lijn te kopen. De lijn wordt gekenmerkt door haar mooie verpakkingen, die meteen luxe uitstralen. Ze vielen mij dan ook vrijwel meteen op tussen de andere doucheproducten bij Kruidvat.

Het leuke van deze lijn is dat het heel erg doet denken aan Rituals, maar dan een stukje betaalbaarder. Ikzelf ben al jarenlang groot fan van de douche foams van Rituals, en was erg nieuwsgierig naar de Spa Secrets-producten. Zouden ze mijn verwachtingen overtreffen? Ik scoorde de Miracles of Bali-body cream voor €4,99 en de Treasures of Morocco-shower foam voor €3,99. In de Spa Secrets-lijn vind je ook nog shower creams, body scrubs, handcrèmes, body olies, douche gels en body lotions. Zo creëer je heel makkelijk je eigen spa in huis! En dat is dus precies wat ik gedaan heb.

345Als eerste de Miracles of Bali-body cream. Deze komt in een pot met een inhoud van 250 ml. In de pot zit een romige, witte substantie die smeert als een boter. De geur doet mij enorm denken aan de Monoï de Tahiti-lijn van Yves Rocher die ik vaak ‘s zomers gebruik. Het ruikt zoet en tropisch, en bevat dan ook de geur van kokosnoot en Frangipani; dit is een bloem die voorkomt in tropisch Amerika. Toch ruik ikzelf eigenlijk niet echt kokosnoot in de geur. De boter smeert makkelijk en fijn uit, maar laat wel een witte waas achter. Het duurde mij bij best een tijd voor de boter was ingetrokken. Toch voelt mijn huid gehydrateerd aan, en glanst hij als een malle. De zoetige geur blijf je nog lang ruiken.

678Dan de Treasures of Morocco-shower foam. Ik ben gek op schuimende foams, ze geven me altijd direct een ontspannen en verkwikkend gevoel onder de douche. De verpakking van deze foam is feloranje-roodachtig met gouden details, die ik erg mooi vind. De rode kleur vind ik persoonlijk iets te fel. Toch ben ik fan van het product zelf; wat een heerlijke substantie! Het product schuimt niet zo romig als de shower foams van Rituals, maar doet zeker niet onder. De Treasures of Morocco-shower foam is zuinig in gebruik, en heeft een hele fijne en subtiele geur. De geur maakt mij meteen helemaal ontspannen, en zou niet misstaan in een luxe badhuis. De Treasures of Morocco-shower foam bevat arganolie en roos, en heeft een inhoud van 200 ml.

Zoals je al hebt kunnen lezen ben ik enorm verrast! Wat een fijne producten, en dat al helemaal voor die prijs. Je kunt ze zowel in de Kruidvat-filialen als in hun online shop vinden. Nu ik deze twee producten heb uitgeprobeerd zullen er zeker meer volgen uit de Spa Secrets-lijn. Ideaal om een paar keer per week een heerlijk me-momentje mee te creëren. Ik ben dan ook heel benieuwd naar jouw mening: heb jij de Spa Secrets-lijn al geprobeerd? Zo nee, zou je ze kopen naar aanleiding van deze review?

Styled by Romy

7 gedachten over “REVIEW: Kruidvat Spa Secrets Body Cream & Shower Foam

  1. Ik ben vooral heel benieuwd naar de foams, ik ben echt fan van die van Rituals en dit is toch wel een goedkoper alternatief.

  2. Heb met veel interesse je artikel gelezen over de Spa Secrets producten uit het Kruidvat. Ik ga de producten zeker eens kopen, eerder de Marocco-lijn want ik hou van producten met argan 🙂 bedankt voor de leuke tips en doe zo verder! Top! Groetjes.

  3. Zelf heb ik nu de groene variant van spa secrets Traditions of Japan.

    Ik heb de foam gebruikt en de geur is inderdaad net als bij een luxe resort. Ook de schuim is rijk en niet zoals bij andere goedkopere douche foams matig. Daarnaast heb ik nu de body scrub gekocht. Dit is een jelly body scrub erg milt voor de huid. Normaal ben ik toch echt van het scrub zout hierbij krijg ik meer het gevoel dat ik echt mijn huid scrub. Maar ik moet zeggen dat deze gel vorm echt heerlijk aan voelt op de huid en daarnaast weer die heerlijke geur. Ik ga ook zeker meer verschillende spa secrets van de kruidvat kopen.

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven