Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Etos’ nieuwste trendproducten

0Etosnew2Het is geen toeval dat Etos de laatste tijd meer naar voren komt op mijn blog, want ik ben natuurlijk gekozen als Etos Friend. Maandelijks maak ik kennis met de mooiste, nieuwste producten maar test ik ook vertrouwde, never out of style-producten. Etos is naar mijn mening hét nieuwe go-to adres voor trendgerichte producten om hebberig van te worden. Dit seizoen breidt Etos namelijk haar make-upcollectie uit met het mega-populaire bananenpoeder, wat wordt gebruikt door sterren als Angelina Jolie en Kim Kardashian. Om je wenkbrauwen perfect mee te vormen heeft Etos nu ook een gloednieuw ‘Eyebrow Palette’ gelanceerd.

De ‘Eyeshadow Primer’ lanceert Etos om jouw oogmake-up de gehele dag te laten blijven zitten, en daarnaast heeft Etos ook nog eens 5 prachtige, nieuwe kleuren ‘Color Care’-lipsticks gericht op de laatste beautytrends. Geheel in Kylie Jenner’s stijl vond ik een nudekleurige lipstick in mijn pakketje, namelijk de kleur ‘Kylies Fav’. Hoe leuk is dat? Ik testte Etos’ nieuwste trendproducten graag voor je uit.

0Etosnew30Etosnew4Bananenpoeder is natuurlijk hét product in beautyland, en zorgt ervoor dat jouw make-uplook de gehele dag perfect blijft zitten. Ook verdoezelt het poeder rode vlekjes en puistjes, en hydrateert het de huid waardoor je een satijnzachte finish krijgt. Dit wonderpoeder is al langere tijd een must in mijn make-uproutine en heb ik getest van allerlei verschillende merken. Het ‘Banana Powder’ van Etos kost €5,99 en heeft een inhoud van 8g. Het gele poeder is geurloos en zit in een plastic potje, waarin je gemakkelijk een poederkwast doopt. Ik ben heel erg tevreden over het bananenpoeder van Etos, omdat het mijn make-up de gehele dag perfect mat fixeert.

Zelfs op warme dagen matteert het poeder mijn gezicht, en daarnaast is het ook prima in te zetten als highlighter op de huid, en onder de ogen om donkere kringen te verminderen. Ik ben fan! Dit poeder bevat ook nog eens licht reflecterende deeltjes waardoor je een gezonde glow op de huid krijgt.

0Etosnew50Etosnew6In het wenkbrauwpalet van Etos zitten 2 poeders (een donkere en een lichte) en een wax om de wenkbrauwen mooi mee in vorm te krijgen. In het doosje zit daarnaast een handig kwastje met een borsteltje om je brows te kammen. Dit palet kost slechts €5,99 en dat vind ik een hele zachte prijs voor zo’n handig palet. Het Eyebrow Palette heeft een inhoud van 5g is verkrijgbaar in de kleuren ‘Taupe’ (koel) en ‘Brown’ (warm), en ik laat je vandaag de Taupe-kleur zien, die de perfecte, koele kleurtjes heeft voor mijn wenkbrauwen. Ik vind vooral de meest rechter kleur erg goed werken voor mijn wenkbrauwen, en de wax houdt mijn brows inderdaad de hele dag in vorm. Klein nadeel vind ik dat de wax erg afgeeft, en het poeder daardoor dan dus ook.

0Etosnew70Etosnew8Ik vind een oogprimer normaal gesproken vaak maar een gedoe; het neemt alleen maar extra tijd in beslag, en vaak werkt een normale primer ook prima op de oogleden. Tóch merk ik wel degelijk verschil bij de ‘Illuminating’ Eyeshadow Primer van Etos. Hij kost slechts €3,99 en heeft een inhoud van 10ml. Je brengt een klein druppeltje van deze glanzende substantie aan op de oogleden voor een langer houdende oogmake-up. Ik vind deze Primer erg makkelijk aan te brengen- en uit te werken, en hij maakt mijn oogschaduw-kleurtjes veel levendiger en rijker van kleur. Dit product heeft een mooie, glanzende finish waardoor je oogmake-up er nóg mooier uitziet.

0Etosnew90Etosnew10De bekende Color Care-lipsticks van Etos krijgen 5 nieuwe toevoegingen in de perfecte trendkleuren van nu. Ik kreeg 3 kleuren toegestuurd, namelijk ‘Kylies Fav’, mijn favoriete kleur ‘Pretty Liar’ en de donkere, intense ‘Rebel’-tint. Deze lipsticks kosten maar €3,99 per stuk. Ze geven een intense kleur en hydrateren tegelijkertijd de lippen, wat ik heel aangenaam vind. De lipsticks hebben een licht glanzende finish op de lippen, en houden zeker wel 4 uurtjes lang. Ze geven iets af, maar niet genoeg om me aan te storen. Ik ben erg tevreden, de kleur Pretty Liar is ondertussen mijn dagelijkse lipstick geworden!

Het bananenpoeder is officieel pas verkrijgbaar bij Etos vanaf 26 september, maar ik heb het al in de winkels gespot. Het Eyebrow Palette en de Eyeshadow Primer zijn vanaf nu verkrijgbaar, en de Color Care-lipsticks vanaf 1 september. Ga jij de nieuwe Etos trendproducten scoren?

De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven