Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Catrice zomerse nagellak – #81 My Yellow Fellow & #86 (S)wimbledon

2Hi fashionlovers, vandaag heb ik weer een superleuke- en zomerse review voor jullie! Ik houd namelijk ontzettend van mooie en frisse kleurtjes op mijn nagels, en ga voor de zomer dan ook altijd op zoek naar dé nagellakkleuren van dat moment. Laatst kocht ik twee superfrisse lakjes van Catrice, één van mijn favoriete budgetproof beauty-merken. Ik was nog op zoek naar een groene tint, en vond ook nog eens een pastelgele tint; ook één van dé kleuren van deze zomer. Aangezien ik goede ervaringen heb met Catrice nagellak, besloot ik deze twee mee te nemen. Vandaag lees je wat ik van #81 My Yellow Fellow en #86 (S)wimbledon vind.

34Als eerste testte ik de lichtgele kleur, genaamd ‘My Yellow Fellow’. Dit nagellakje heeft kleurnummer 81. De lakjes hebben beide een inhoud van 10ml. My Yellow Fellow kost €2,99 en dat is natuurlijk erg betaalbaar. Aan de buitenkant van de nagellak zie ik direct welke kleur erin zit. Het lakje doet mij denken aan een lak van Dior die ik al eerder had gezien, maar helaas nergens meer kon vinden. Deze nagellak belooft een mooie, hoogglans finish en heeft een nieuw kwastje wat beter zou moeten functioneren dan voorheen. Dit klopt inderdaad; ik vind het kwastje erg fijn werken. Met één snelle beweging zijn je nagels voorzien.

De nagellak dekt na zo’n 2 à 3 laagjes, en glanst inderdaad erg mooi. Hij blijft ongeveer 4 dagen goed opzitten, en dan draag ik er geen topcoat overheen. Minpunt vind ik dus de kleur; wat in het flesje een prachtige en fris gele kleur lijkt, wordt op je nagels zelf erg lelijk. De kleur deed mij zelfs een beetje denken aan mayonaise, niet mooi geel dus. Qua kleur is My Yellow Fellow dus een afknapper, maar voor maar €2,99 is dit een prima nagellak.

56Dan #86 (S)wimbledon, een lak met een heldergroene kleur die me direct aansprak. Er zit een heel mooi parelmoer-achtig glansje in deze lak, en ik word alleen al blij van de geweldige en zomerse naam. (S)wimbledon kost, net als My Yellow Fellow, ook €2,99 en heeft ook een inhoud van 10ml. Ik vind de nagellakjes van Catrice erg fijn in formaat, en gemaakt van een stevig materiaal wat wel tegen een stootje kan. Je stopt ze ook erg makkelijk in je tas of bijvoorbeeld in je koffer voor op vakantie. Ook (S)wimbledon heeft een prachtige hoogglans finish, en dekt veel beter dan My Yellow Fellow! En dat terwijl het dezelfde nagellakserie is.

In één laagje dekt (S)wimbledon al prachtig, maar ik heb op de foto twee laagjes gelakt. Zonder topcoat blijft dit lakje zeker wel 4 dagen zitten, ik droeg (S)wimbledon ook naar een festival en dit ging prima zonder chippen. Ik ben heel erg tevreden over deze mooie diepgroene kleur, en zou (S)wimbledon absoluut aanraden.

Beide nagellakes zijn te koop bij Kruidvat. Ben jij, naar aanleiding van deze review, ook nieuwsgierig geworden naar My Yellow Fellow en (S)wimbledon? Heb je zelf al ervaring met Catrice nagellak? En wat is jouw favoriete nagellakkleur in de zomer? Vandaag ga ik naar Amsterdam Fashion Week, ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van mijn belevenissen. Een fijne vrijdag!

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Catrice zomerse nagellak – #81 My Yellow Fellow & #86 (S)wimbledon”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven