Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Guess what!?

010304050607

Horloge: Guess W0448L3 ‘Mini Sunrise’ – Oorbellen, marble schaaltje & roségouden doosje: Alles H&M – Armband: The Rubz – Ring: Jewelry by AD – Koperkleurig veertje: Sissy Boy

Al langere tijd was ik op zoek naar een tijdloos, roségouden horloge. Nu heb ik al een sportievere Casio en een ander klassieker goudkleurig model, maar een mooi rosegold horloge ontbrak nog in mijn collectie! Eind vorig jaar werd ik op een persdag benaderd door de PR-dame van Guess Watches: nadat ik de supermooie Spring/Summercollectie voor alweer 2016 had gezien, mocht ik een horloge én twee sieraden uit de nieuwe lijn uitkiezen. Ik moest mezelf natuurlijk wel even knijpen, en besloot vrijwel meteen voor dit model, namelijk de ‘Mini Sunrise’ te gaan. Precies het tijdloze horloge dat ik voor ogen had. Guess heeft trouwens veel meer andere hebberigmakende modellen; zo zaten er ook heuse ‘Confetti’-horloges tussen en een mooi navy/goudkleurig herenmodel.

Sinds het horloge binnen kwam heb ik het al non stop omgehad. Hij combineert prachtig met mijn roségouden sieraden, maar óók met zilver en goud. Ik vind het juist leuk om die mix van metallics te maken. Eind deze maand komen er nog 2 supermooie Guess-bangles binnen; die zal ik jullie zeker ook even laten zien. Ik was trouwens een beetje huiverig bij het bestellen van de ‘Mini Sunrise’ dat het horloge zelf ook echt mini zou zijn, maar dit is gelukkig alles behalve waar! Wat vind jíj van mijn nieuwe horloge? Ik wens je een heerlijk weekend toe, en ben benieuwd wat je gaat doen!

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1397096″]

Styled by Romy

2 gedachten over “NEW IN: Guess what!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven