Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Doutzen x Hunkemöller ‘Glam’ set

De feestdagen zijn voor mij het perfecte excuus om mezelf lekker in de watten te (laten) leggen met nieuwe lingerie. Ik had mijn oog al een tijdje geleden laten vallen op de Doutzen x Hunkemöller collectie, met daarin tijdloze bh’s, slips, maar ook slipdresses en sexy, kanten onesies. Doutzen weet waar ze ons vrouwen blij mee moet maken, want ze heeft in haar collectie gewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen, rijke kleuren, sexy details en trendgerichte fashion elementen. Speciaal voor de feestdagen mocht ik een setje uitkiezen, en vervolgens ging ik naar een Hunkemöller-filiaal om me eerst te laten adviseren.

Ik had namelijk al een tijdje niet meer bij Hunkemöller geshopt en wist dus even niet meer of mijn maten daar nog hetzelfde waren. Ik liet me adviseren door een kundige medewerkster en kwam al snel uit bij de prachtige ‘Glam’-set. Naar een zwarte set was ik nog op zoek, want dit is altijd goed en past bij elke outfit. Doordat Doutzen supergave fashion elementen in haar collectie heeft verwerkt, kun je haar lingerie ook goed in elke outfit naar voren laten komen. Tegenwoordig mogen we onze lingerie namelijk laten zien en als accessoire dragen!

[show_shopthepost_widget id=”2278103″]

Daarom koos ik voor het Glam-setje met daarin een voorgevormde beugel-bh en een brazilian slip. Je kunt trouwens ook kiezen voor een string, maar ik vind dit bij mezelf minder mooi. Door het luxe, guipure nekdetail kun je de bh prachtig laten zien onder bijvoorbeeld een blouse – je kunt dit detail ook loshalen van de bh. Voor het ultieme, glamoureuze gevoel heeft de bh net als de slip een mooie glans. De bh is voorgevormd en heeft verstelbare schouderbandjes. Ik heb gewoon mijn eigen maat gekozen en deze zat meteen perfect. Ook de elegante slip is heel mooi en tijdloos, en heeft een uitgesneden detail aan de achterzijde.

Hij valt half over de billen en is semi-transparant. De slip zit goed in de taille door de verstevigde band en heeft kant en een schattig strikje. Nadat ik mijn set gepast had kroop ik thuis achter de laptop – ik wist namelijk dat je de lingerie van Hunkemöller online met fijne kortingscodes kunt shoppen. ActiePagina.nl, dé website om slimmer te shoppen, helpt je graag bij het beter omgaan met je budget. Je vindt hier dagelijks nieuwe kortingscodes van merken als Zalando, Sarenza, Topman, ASOS, My Jewellery en dus ook Hunkemöller! Ook voor een Coolblue kortingscode moet je trouwens bij Actiepagina zijn.

Nadat ik de items naar mijn winkelmandje had geklikt, bezocht ik de special Hunkemöller-pagina op Actiepagina.nl. Ik verifieerde mijn account binnen 1 minuut met behulp van mijn Facebook-pagina en vond een kortingscode van -7,50 op mijn Hunkemöller-bestelling. Ook stond er een code bij voor gratis verzending. Beide codes heb ik geclaimd waardoor ik niet meer hoefde bij te betalen op mijn order. Fijn voordeel is dat je automatisch bent aangemeld om dagelijks alle nieuwe kortingscodes in je mail te ontvangen.

Ik hoop dat ik je met deze manier op weg heb kunnen helpen bij jouw bestelling. Ik bestelde mijn lingerie donderdag, en zaterdag lag het pakketje al in het Hunkemöller-filiaal in mijn buurt. Net op tijd voor de feestdagen, dus ik ben hier erg blij mee! Ik ben benieuwd naar jouw mening over mijn nieuwe set. Heb je zelf weleens gebruik gemaakt van online kortingscodes? Ga je aan de slag met mijn tips? Ik wens je een heerlijke Tweede kerstdag toe!

Shop my Hunkemöller Favorites[show_lookbook_widget id=”330567″]

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met ActiePagina.nl.

Styled by Romy

Een gedachte over “NEW IN: Doutzen x Hunkemöller ‘Glam’ set”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven