Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Isabel Bernard – minimalistische sieraden

⋆ Wie mij ook maar een beetje kent, weet dat mijn stijl best wel veranderd is de afgelopen tijd. Waar ik voorheen rondliep bezaaid met sieraden, een complete arm party, statement oorbellen en rijen kettingen weet iedereen om me heen dat ik het tegenwoordig iets rustiger aan doe. Mijn liefde voor goud is gebleven, maar de sieraden die ik nu draag zijn wat verfijnder.

Misschien heeft dit ermee te maken dat je stijl vaak verandert naarmate je ouder wordt. Ik ben nu eind twintig en heb een hele andere smaak. Zo draag ik meer aardetinten en wat eenvoudigere items. Hoewel ik de stijl van Parisiennes altijd heel mooi heb gevonden, is dit voor mij iets té subtiel. Gelukkig kunnen we allemaal een beetje Parijs in onze dagelijkse looks verwerken dankzij dames sieraden merk Isabel Bernard.

Ik kende het merkje al wel via Instagram, waar hun feed meteen opvalt door eenvoud. En dat typisch Parijse stijltje natuurlijk. Isabel is een jonge en onafhankelijke vrouw uit Parijs die schoonheid vindt in de eenvoud van dingen. Extra leuk: de collecties van het merk zijn vernoemd naar Isabel’s favoriete, Parijse wijken Rivoli, Monceau en Le Marais. Elk sieraad is gemaakt van echt goud.

Je vindt in de collectie 14 karaat gouden sieraden – oorbellen, armbanden en kettingen. In de sieraden van Bernard staat het luxe gevoel centraal. De prijzen variëren heel erg – zo heb je voor € 49,95 een paar gouden creolen maar ook een collier van € 299,95. Het gaat hier natuurlijk om luxueuze, subtiele en verfijnde sieraden. Daarom weet ik zeker dat het een echte investering is en dat je er nog jarenlang plezier van hebt.

Ik wissel mijn minimalistische sieraden onderling heel erg af. Zo heb ik wat tijdlozere stukken zoals een gouden horloge, zegelringen en gouden kettinkjes met bijvoorbeeld initialen of iets anders persoonlijks. Bij de high street ketens shop ik dan weer de wat trendgevoelige items.

Lucky me, ik mocht shoppen bij Isabel Bernard en wist meteen dat ik voor de ‘Le Marais’ Rachel armband ging. Het vinden van mooie armbanden is echt wel een ding, dus ik wist meteen dat deze 14 karaat gouden armband het ging worden. Super mooi voor bij een tijdloos horloge! Ook kun je de armband prachtig combineren met bijvoorbeeld het gouden hart-armbandje uit dezelfde collectie.

Ben je dus nog op zoek naar een stijlvolle cadeautip voor een dierbare of wil je jezelf gewoon lekker in de watten leggen? Hang de initialen van je vriend, moeder of jezelf aan je nek of om je pols. En mocht je zin in iets anders hebben – Isabel Bernard heeft de meest uiteenlopende stijlen, allemaal even verfijnd, sophisticated en luxe. Voor welk item ga jij?

In samenwerking met Isabel Bernard.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven