Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

‘Flowerbomb Bloom’ van Viktor & Rolf

‘Flowerbomb’ is naar mijn mening de meest iconische geur ooit. Vraag een willekeurige vrouw naar haar favoriete geur en Flowerbomb van Viktor & Rolf is het antwoord. Dat de heren wel weten hoe je een mooie geur moet creëren wisten we – zowel hun dames- als herengeuren doen het altijd goed en vliegen internationaal als warme broodjes over de toonbank. Voor mij is Flowerbomb alles wat een geur moet zijn.

Flowerbomb is stijlvol, luxe, delicaat, fris bloemig en kan altijd worden gedragen; de geur is tijdloos. Ook vind ik het een leeftijdsloze geur en kan iedere vrouw, zowel jong als oud, hem met verve dragen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de prachtige flacon waarin het parfum zit. Viktor & Rolf bracht een nieuwe variant van Flowerbomb uit, genaamd ‘Flowerbomb Bloom’.

Met hun nieuwe, iconische geur neemt Viktor & Rolf je mee in hun wereld – door haar overvloed aan bloemen heeft het parfum de kracht om alles in iets anders te transformeren. Geurnoten van het bloemige boeket komen tot leven, en nemen je mee naar het magische, surrealistische universum van Viktor & Rolf. Met hun eerste geur streefde het duo ernaar om een innovatieve ervaring te creëren; een moderne flower power die tot uitbarsting komt in een weelderige wolk.

We kennen dit parfum natuurlijk allemaal door haar rijke en duidelijk aanwezige geur – Viktor & Rolf staan nou niet bepaald bekend om hun minimalisme, en dat is voor mij erg verfrissend. Flowerbomb is voor de sterke, gedurfde vrouw die vrij en modern is. Met Flowerbomb Bloom weet het ontwerpersduo de wereld opnieuw te verrassen, terwijl de nieuwkomer tegelijkertijd nog steeds nauw verbonden is met haar robuuste voorganger.

Het verhaal
Flowerbomb Bloom moest vooral een uitbarsting van frisse bloemensoorten zijn; een geur die de overgang van de kille, koude winter naar de prille lente uitbeeldt – sprankelend, fris en sensueel. Het gaat hier om een frisse bos bloemen met een subtiel luchtige ondertoon, die herinnert aan zachte lentedagen en die synoniem is voor de bloei van de lente. Net als bij Flowerbomb heb je ook bij Flowerbomb Bloom niet veel parfum nodig voor een duidelijke geur.

De flacon & verpakking
Kenmerkend aan de flacon van Flowerbomb is natuurlijk toepasselijk het glazen ‘bommetje’ met daarop een zilverkleurige dop met zwart Viktor & Rolf logootje. Flowerbomb Bloom heeft een flacon die geïnspireerd is op die van haar voorganger, maar dan met een wat meer langwerpige look. Ook het poederkleurige, luxe doosje waarin het parfum komt, ademt klasse. Op de voorzijde vind je het prachtige Viktor & Rolf-logo en het doosje zelf is omwikkeld met een zilveren lint.

De geur
Dan willen we natuurlijk allemaal weten hoe Flowerbomb Bloom ruikt; kan de nieuwe geur de iconische Flowerbomb-variant overtreffen of in ieder geval evenaren? Flowerbomb Bloom is vooral bloemig, wat wordt gecombineerd met hout-tonen en vooral met veel frisheid. Ook ruik je zeker een licht kruidige noot in het parfum. Er zitten citrusvruchten in de mooie geur, maar ook roos.

Ik vind de Bloom-geur kruidiger en iets prikkelender en sensueler ruiken. Hij is wat minder ‘caramel’ ‘popcorn’-achtig dan Flowerbomb. Het is dus zeker een sterke, krachtige geur, maar dan in een bloemig jasje. Daarmee is het zeker een parfum om makkelijk ‘s avonds te dragen.

Prijzen
• 30 ml – € 63,50
• 50 ml – € 85,34
• 100 ml – € 109,70

Verkrijgbaarheid
Flowerbomb Bloom is te koop bij De Bijenkorf, Douglas, en daarnaast bij verschillende online parfumerieën.

Wat vind jij van het nieuwe paradepaardje van Viktor & Rolf? Is dit iets waarvoor jij naar je parfumerie rent? En, ben je net zo’n fan van de Flowerbomb-range als ik?

Deze Review bevat een product dat is toegestuurd door een merk.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven